Nissan Dealer Garage Kenis – “Een goede garagist maakt het verschil na de verkoop”

Nissan Dealer Garage Kenis in Beringen kwam begin 2010 in handen van Alan Parisi. De nieuwe dynamische zaakvoerder behield de oude naam, maar legt toch zijn eigen accenten. “De prima reputatie die André Kenis de afgelopen 40 jaar opbouwde, vullen wij aan met een frisse kijk en jeugdig enthousiasme.”

Alan Parisi en Stephanie Moons.

Meteen al bij de aankomst bij Garage Kenis blijkt dat we hier geen nummer zijn. Zaakvoerder Alan Parisi en echtgenote Stephanie Moons begroeten ons hartelijk, met uitgestoken hand. “Zo doe ik het met alle klanten,” vertelt Alan Parisi later in zijn kantoor. “Het liefst spreek ik iemand aan met de voornaam. Luisteren naar onze klanten, naar hun behoeftes en hun budget. Dat vinden wij belangrijk.” Nieuwe auto’s verkopen – zo vindt Alan Parisi – kan iedereen. “De naservice, daar maakt een goede garagist het verschil. Ik hecht veel belang aan de samenstelling van mijn driekoppig team mecaniciens. Kwalitatieve reparaties, korte wachttijden en het correct nakomen van afspraken. Daar moeten onze klanten op kunnen rekenen.”

Kwaliteitsmerk

Als Nissan Dealer heeft Alan Parisi een kwaliteitsmerk in zijn portefeuille. “Al decennialang biedt dit merk als een van de weinige een constante, hoge kwaliteit. De laatste jaren wordt deze troef aangevuld met leuk design en aantrekkelijke modellen.” Nissan doet het vooral goed op vlak van bedrijfswagens, terreinwagens, cross-overs en stadsauto’s. “Met modellen als de Navara, Pathfinder, Qashquai of X-Trail zijn we erg in trek bij bedrijfsleiders die een wat stoerdere en stevigere wagen willen. Daarnaast hebben we ook alle mogelijke bestelwagens.”

Ervaring met tweedehands

Vooraleer Alan Parisi Nissan Dealer Garage Kenis overnam, bouwde hij 12 jaar ervaring op in de sector van tweedehands auto’s. “Nog steeds speur ik de markt af naar goede occasiewagens. Op ons terrein staat steeds een ruime selectie van verschillende merken, types en prijsklassen. Elke occasie verkoop ik met minimum één jaar garantie, uitbreidbaar tot twee jaar al dan niet met onderhoudscontract.”

Nissan scoort met unieke cross-over Juke

Nissan scoort de laatste jaren sterk met zijn stoere terreinwagens. Met de Nissan Juke lanceerde het in oktober van vorig jaar een uniek concept. “Deze compacte cross-over voelt zich prima thuis op ieder terrein,” licht Alan Parisi toe. “Zowel in de stad als op wat ruwer terrein kan deze auto perfect uit de voeten. De wagen staat symbool voor het vernieuwende pad dat Nissan enkele jaren geleden insloeg.”

Hasseltsesteenweg 159, 3580 Beringen
Tel.: 011-45 85 00, Fax: 011- 45 85 09
info@nissan-kenis.be, www.nissan-kenis.be