NV Kramp – “Meer dan een miljoen technische onderdelen online te koop en supersnel geleverd”

Bent u actief in de landbouw, industrie, tuin- en parkmechanisatie en/of de kranen- en wegenbouw? Of bent u een fabrikant van machines in één van deze bedrijfstakken? Dan kunt u bij internationale toeleverancier Kramp onderdelen en accessoires online raadplegen en bestellen. Voor 18 uur besteld is voor 8 uur geleverd. Bovendien staat in Lummen een team van 50 fantastische medewerkers klaar om u met raad en daad bij te staan.

Philippe Everaerts: “Voor 18 uur besteld is voor 8 uur geleverd.”

“We zijn zowel een technische groothandel, die accessoires en onderdelen levert aan de kleinhandel, als een industriële toeleverancier,” legt sales director Philippe Everaerts uit. “Kramp is in 16 landen actief, heeft 1500 medewerkers, draait een omzet van 400 miljoen euro en heeft meer dan een kwart miljoen artikelen uit voorraad leverbaar. Vanuit de vestiging in Lummen ondersteunen wij onze klanten op commercieel en producttechnisch vlak. Het logistieke centrum voor de Benelux bevindt zich in Varsseveld.”

Bestel online
Haar slogan ‘It’s that easy’ maakt Kramp elke dag opnieuw voor u waar. “Wij bieden niet alleen topkwaliteit, wij maken het onze klanten ook makkelijk met ‘one-stop-shopping’-oplossingen waardoor ze tijd en energie besparen,” beklemtoont Philippe Everaerts. “We doen dat met onze webshop die dag en nacht online is en die een perfect beeld geeft van prijzen en beschikbare producten. Voor alle artikelen uit ons breed en diep gamma garanderen wij supersnelle leveringen, inclusief full service.”

We investeren in u!
Om die snelheid en optimale dienstverlening te realiseren, investeert Kramp continu in haar medewerkers en organisatie. “En in onze klanten,” vult Philippe Everaerts aan. “Door hen concepten aan te bieden, door met hun mee te denken, door ons te positioneren als een betrouwbare partner en door op een eerlijke en transparante manier zaken te doen.”

Innovatie loont
Die aanpak legt Kramp geen windeieren. “We groeien jaar na jaar en worden steevast genomineerd in Trends Gazellen. Groeien doen we door ondermeer innovatieve concepten te ontwikkelen en mee te denken met de markt, in het belang van onze klanten. Zo moet onze nieuwe toepassing voor iPad onze verkoop en het percentage van 93 % artikelen, dat we momenteel verhandelen via het internet, verder omhoog krikken. ‘It’s that easy’,” besluit Philippe Everaerts.

Klaverbladstraat 24 – 3560 Lummen – T 013 53 11 11
sales.be@kramp.com – www.kramp.com