Oben Building Machines – Goede service door grote stock en snelle bediening

Al meer dan 25 jaar is Oben een begrip in de regio. De afdeling verkoop kenmerkt zich door een uitgebreid gamma van machines en gereedschappen voor de bouw, tuin en nijverheid. De sterktes daarbij zijn vooral een grote stock en een snelle levering.

Joël Bielen, Sandra Oben en Maarten Oben.

Bij Oben vind je een heel gamma aan gereedschappen gaande van klein materieel, elektrische machines tot groot materiaal zoals stellingen, schragen, betonmolens, silo’s, hijstoestellen, … Heb je iets nodig voor de bouw, dan vind je het in 90% van de gevallen bij Oben. Persoonsbeveiliging, werkkleding, veiligheid en signalisatie zijn meer dan ooit een belangrijke factor bij de uitvoering van de werken. Daarom hebben we ons hier meer en meer in gespecialiseerd. Tevens kan bedrijfskleding op vraag van de klant door ons gepersonaliseerd worden.

Naast de verkoopafdeling bieden we ook een verhuurservice aan. Hier worden vooral grote machines verhuurd maar ook voor kleine gereedschappen kan men hier terecht. Indien gewenst leveren we het materiaal tot op de bouwplaats. Een service die gesmaakt wordt door een cliënteel dat voornamelijk bestaat uit professionals uit de wereld van bouw, tuin en industrie.

Voorloper door e-shop.

“In de sector is het belangrijk om kort op de bal te spelen. Aannemers zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Als het weer goed is, moet men direct aan de slag kunnen. Door onze grote stock en snelle levering kunnen we vlot een oplossing bieden. We zijn 24 uur op 24 uur bereikbaar via www.obennv.be. Hier bieden we de meest uitgebreide en actuele productinformatie over bouwmachines en gereedschappen. De site bevat real time prijsinformatie en aantallenkortingen. Met de e-shop en online catalogussen kunnen onze klanten orders plaatsen buiten de kantooruren.”

Spelverstraat 36, 3740 Bilzen
Tel.: 089-41 35 92, www.obennv.be, verkoop@obennv.be