Ooms IJzerwaren – “Iedereen met handige handjes vindt hier wat hij zoekt”

Ooms Ijzerwaren voorziet de professionele vakman en de handige doe-het-zelver van alle denkbare machines en gereedschappen. Het bedrijf telt winkelpunten in Tessenderlo en Balen, maar heeft voor professionals ook een wekelijkse leverservice.

Marc en Dirk Ooms: “Onze productenlijst is te lang om volledig op te noemen.”

De geschiedenis van Ooms Ijzerwaren gaat terug tot in 1942. Met de broers Marc en Dirk staat al de derde generatie aan het roer. Marc en Dirk Ooms: “Bouwmachines, handgereedschappen, beslag, … Onze productenlijst is te lang om volledig op te noemen. Continu breiden we dit gamma uit met extra producten van topkwaliteit. Dankzij ons lidmaatschap bij de aankoopcentrale Necomij, werken we aan de scherpste prijzen. Binnen deze aankoopcentrale brengen we onder het private label Ivana een eigen productenassortiment op de markt. In Limburg en de Antwerpse Kempen zijn we exclusieve verdeler.”

Raad en daad
De winkels in Balen en Tessenderlo zijn beide ingericht met het oog op een vlotte service. Deskundige medewerkers staan u bij met raad en daad. “Als we iets niet op voorraad hebben, dan bestellen we het meteen. Voor elk probleem zoeken we de gepaste oplossing. Daarnaast bieden we in onze beide vestigingen een hersteldienst aan.”

Vestiging Balen – Kerkstraat 38 – 2490 Balen – T 014 81 19 36
Vestiging Tessenderlo – Heilig Hartlaan 12 – 3980 Tessenderlo – T 013 66 65 98
mail@ooms-ijzerwaren.com  – www.ooms-ijzerwaren.com