Paesen & Linssen – Verzekeringskantoor met persoonlijke aanpak

Verzekeringskantoor Paesen & Linssen werkt voornamelijk met producten van KBC Verzekeringen. Indien binnen KBC niet de juiste oplossing wordt gevonden voor de klant, biedt het kantoor alternatieven en dit via makelaarskantoor ADD (dochteronderneming van KBC). Ook voor leningen en beleggingen wordt met KBC samengewerkt. De klanten zijn 50/50 verdeeld tussen particulieren en KMO’s (eenmanszaken en vennootschappen). Het cliënteel van Paesen & Linssen bevindt zich hoofdzakelijk in Noord-Limburg en de aangrenzende streken.
Het paradepaardje van Paesen & Linssen is fiscale optimalisatie in de vorm van pensioenopbouw, zowel voor particulieren als bedrijven en zelfstandigen. Verder staat het kantoor sterk bij de landbouw- en loonbedrijven.
Toon Linssen, Martin Paesen en Sofie Paesen.

Bij Paesen & Linssen staan maatwerk en een persoonlijke aanpak centraal. De vraag ‘wat heeft de klant nodig?’ komt altijd op de eerste plaats. Verder biedt Paesen & Linssen een 24 op 24-urenservice. Buiten de kantooruren wordt de telefoon doorgeschakeld naar de gsm van een van de partners. “Op deze manier zijn we altijd bereikbaar voor dringende zaken.”

Martin Paesen: “Bovendien bevat ons kantoor de ideale mix tussen ervaring en jeugdig enthousiasme en dat komt het kantoor natuurlijk alleen maar ten goede. Het kantoor gaat al meerdere generaties mee en met mijn partner Toon Linssen en mijn dochter Sofie staat de volgende generatie alweer klaar.”

Kerkstraat 11B, 3960 Beek
Tel.: 089-46 44 47, Fax: 089-46 44 46
verzekeringskantoor.paesen.linssen@verz.kbc.be, www.kbc.be