Paesen & Neyens Advocatenkantoor – Juridische deskundigheid voor een transparante kostprijs

Duidelijke preventieve adviesverlening in plaats van eindeloze, onoverzichtelijke en dure procedures. Is dat niet wat elke onderneming wil? Tijdig een advocaat consulteren, kan u achteraf veel geld en energie besparen. “Voorkomen is beter dan genezen,” waarschuwen advocaten Koen Paesen en Bert Neyens. Zij kennen als geen ander het belang van advies en preventie.

Koen Paesen en Bert Neyens.

Beiden zijn als vennoten binnen hetzelfde kantoor perfect op elkaar ingespeeld. “We werken ieder aan onze eigen dossiers, maar blijven voortdurend met elkaar in overleg,” benadrukt Bert Neyens. “Zo kennen we elk onze eigen dossiers van a tot z en iedere individuele cliënt heeft op elk ogenblik zijn eigen aanspreekpunt. Geen tussenpersonen, maar directe aanspreekbaarheid. Wij zijn gespecialiseerd in het handels- en vennootschappenrecht, het aannemingsrecht, het contractenrecht, het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Ons cliënteel bestaat dan ook voornamelijk uit zelfstandigen en bedrijven.”

Transparantie over erelonen
Advocatenkantoor Paesen & Neyens draagt transparantie over de kosten en erelonen hoog in het vaandel. De begroting ervan gebeurt aan de hand van duidelijke afspraken. Onder het mom van ‘goede afspraken, goede vrienden’, worden de tarieven in het begin duidelijk besproken en op regelmatige tijdstippen doorgerekend.