Radri – Duurzame montage op maat

De firma Radri is gevestigd in Bree op het bedrijventerrein Kanaal-Noord. In de 1.000 m² grote productieomgeving realiseert het bedrijf oplossingen op maat voor de klant. Radri is gespecialiseerd in metaalwerken, montage- en onderhoudswerken en de fabricatie van interne transportsystemen.

Dergelijke transportsystemen zijn onder andere. transportbanden, rollenbanen, kettingbanen, power & free systemen, monorailsystemen en manipulatoren. Daarnaast levert Radri ook componenten voor nieuwe of bestaande interne transportsystemen, niet gebonden aan enig merk of fabricaat, maar wel naar wens van de klant.

Chrit Vanaken.

Door de knowhow en ervaring van zijn personeel staat Radri in voor duurzame en betrouwbare oplossingen. Hiervoor beschikt het bedrijf over een uitgebreid machinepark met standaard boor-, zaag-, frees- en draaimachines, naast een geavanceerde plooibank en een computergestuurde plasmasnijtafel. Op die manier is Radri volledig uitgerust om projecten van het begin tot het einde te realiseren.

Welke zijn de sterke punten van het bedrijf? Zaakvoerder Chrit Vanaken: “Wij staan voor vertrouwen, kwaliteit en flexibiliteit. ‘Neen’ staat niet in ons woordenboek.” Hij doet ook al een vooruitblik naar de toekomst: “Na de recente aankoop van een aanpalend stuk industriegrond met een fabriekshal, gaan we nog een bijkomende productiehal van 1.250 m² bouwen.”

Kanaal-Noord 1207, 3960 Bree, Tel.:089-86 77 89
Fax: 089-86 14 23, info@radri.be, www.radri.be