SBS Carwash – “Milieuvriendelijk wassen én aantrekkelijke kortingen voor bedrijven”

In 2010 opende SBS Carwash in industriezone Ravenshout de deuren van één van de meest milieu- én bedrijfsvriendelijke carwashes van het land. Bedrijven kunnen er met hun volledige wagenpark terecht, zowel met de directieauto’s, als met bestelwagens en vrachtwagentrekkers. Voor trouwe ondernemingen gelden er aantrekkelijke abonnementsformules en mooie volumekortingen.

 

Tom en Luc Buntinx
Tom en Luc Buntinx: “Wij werken een voorstel uit op maat van de specifieke behoeften van een bedrijf.”

SBS Carwash maakt deel uit van de bedrijvengroep SBS die in 1991 werd opgericht door Luc Buntinx. In dat jaar startte SBS Bouw, actief in de wegenbouw en recyclage. In 2006 verhuisde het bedrijf van Borgloon naar Ham. Dat betekende meteen ook het begin van SBS Beton, gespecialiseerd in de verhuur van betonmixers en pompen. Aanpalend op dezelfde bedrijfssite in Ham bouwden zaakvoerder Luc en zoon Tom Buntinx twee jaar geleden SBS Carwash.

Perfect gelegen
De carwash ligt perfect bereikbaar in industriezone Ravenshout, vlakbij de afrit Tessenderlo van de E313 en langs het gemeentelijk containerpark van Ham. Luc Buntinx: “Al talrijke transportfirma’s en andere bedrijven zijn hier vaste klant voor hun volledige wagenpark.” De carwash beschikt voor personenauto’s en kleine bestelwagens over een volautomatische wasstraat van 64 meter. Daarnaast zijn er drie boxen voor self-carwash. Eén van deze boxen is geschikt voor vrachtwagentrekkers, caravans en mobilhomes. De andere twee gesloten boxen dienen voor bestelwagens en gewone personenauto’s. “Op afspraak doen we ook aan interieurcleaning,” vertelt Tom Buntinx.

Milieuvriendelijk
Naast klantenservice en flexibiliteit blinkt de carwash uit op vlak van milieuvriendelijkheid. Alle nodige elektriciteit wordt opgewekt via de vele vierkante meters zonnepanelen op de daken van de aanpalende bedrijfsgebouwen. Het waswater is gerecupereerd regenwater dat na gebruik een biologisch zuiveringsproces ondergaat.

Digitale waspas
De wasstraat beschikt voor abonnees over een betalingssysteem waardoor klanten met een digitale waspas eenvoudig en zonder wachttijden afrekenen. Luc Buntinx: “Zo kunnen we bijvoorbeeld voor elke werknemer een waspas voorzien. Zo weet u als bedrijfsleider wie wanneer is langsgekomen voor een reinigingsbeurt.”

Aantrekkelijke bedrijfscondities
Afhankelijk van de grootte van het wagenpark en het aantal geplande wasbeurten genieten bedrijven van aantrekkelijke kortingen. Dat geldt ook wanneer ze jetons aankopen voor de wasboxen. Tom Buntinx: “Wij werken een voorstel uit op maat van de specifieke behoeften van een bedrijf. Automatisch krijgen onze zakelijke klanten op regelmatige basis een fiscaal aftrekbaar factuur.”

Veilige stalplaats voor mobilhomes, caravans, boten en oldtimers.
Nog voor deze zomer kan u uw mobilhome, caravan, boot of oldtimer veilig stallen bij SBS Stalling, gelegen naast SBS Carwash. Een gloednieuw gebouw van 5.000 m² – beveiligd met camera’s en een alarmsysteem – biedt er onderdak aan voertuigen van alle formaten. Via een badgesysteem is de stalling 24 op 24 uur toegankelijk. Meer info op : www.sbsstalling.be.

SBS Carwash