Schevenels Profurn – “Een hotelinterieur moet mensen verrassen”

Een hotelinterieur is meer dan een bed, garderobekast, buffet of functionele badkamer. De veeleisende moderne gast wil graag comfort, een vleugje luxe en liefst ook exclusiviteit. Schevenels Profurn heeft dit perfect begrepen, dat merk je aan de interieurs die ze elke dag realiseren.

Alec Schevenels, Aline Hons, Jean-Pierre en Bernadette Schevenels

De grote troeven van Schevenels Profurn zijn de kwaliteit van hun producten, maar zeker en vast ook de knowhow en de betrouwbaarheid wat betreft afspraken. Deadlines moeten nu eenmaal naar behoren worden gerespecteerd. De managers van Schevenels Profurn, Jean-Pierre en zoon Alec, beiden met een jarenlange ervaring in de interieurwereld, maken deel uit van de familie Schevenels. Hun meer dan 50 jaar effectieve ervaring in de horeca-interieurbouw heeft voor Schevenels Profurn in de hotelwereld heel veel deuren geopend in binnen- en buitenland.

Huiselijke sfeer

Wat zijn de eigenschappen van een goede hotelkamer? Huiselijke sfeer?

“Absoluut niet,” antwoordt Jean-Pierre Schevenels. “Daar ben je als gast niet echt naar op zoek. Mensen willen verrast worden, daarom zijn themahotels erg in. Dat betekent dat we steeds opnieuw met verrassende voorstellen moeten komen. Gelukkig hebben we een goede samenwerking met een aantal gerenommeerde interieurarchitecten. Hun creativiteit en onze kennis van zaken heeft al tot talrijke prachtige resultaten geleid.”

Bekendheid

De realisaties van Schevenels Profurn zijn over de landsgrenzen heen bekend. Maar hoe slaag je er in, als Limburgse kmo, hotels in te richten in verschillende landen?

“Door de jaren creëer je natuurlijk een mooi netwerk rondom je heen,” aldus Alec Schevenels. “Je goede reputatie blijft in het geheugen van de hotelmanagers die, eigen aan de hospitalitywereld, regelmatig wisselen van locatie en hotelketen. Zij brengen uw reputatie binnen bij andere hotels die dan weer contact zoeken. Zo vinden we managers terug in Madrid die we kennen van projecten in Amsterdam of Brussel.”

Mooi nieuwtje

Om onze klanten nog beter te informeren bouwt Schevenels Profurn op dit moment een MINI HOTEL in eigen gebouw. Een grootse realisatie die voor de klanten de sfeer van hotelkamers visualiseert en waar zij de sfeer kunnen opsnuiven. Zo is er de mogelijkheid om hotelkamers te bezoeken met alle comfort, zoals LED verlichting, domotica en de meubelen uit eigen productie zoals de hotelkamers, ontbijtbuffetten, zitmeubelen en terrasmeubelen. Dit gebeurt in samenwerking met vaste partners die samen met Profurn de totaalprojecten realiseren. Op afspraak kan men dagelijks terecht. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Mijnwerkerslaan 33/3, 3550 Heusden-Zolder
Tel.: 011- 39 84 50, www.profurn.be