Schevenels Project Interieurs – Nieuw interieur maakt mensen gelukkig “Ruimte voor MEERWAARDE”

Filip Dings ruilde zijn job als manager strategie bij SITA ( GDF-Suez ) in voor het ondernemerschap. Hij nam eind vorig jaar Schevenels Project Interieurs over van de broers Schevenels. Met evenveel passie en liefde voor het interieurvak leidt hij nu, het bedrijf. De continuiteit wordt echter goed gegarandeerd want de broers Schevenels zetten hun schouders mee onder de verdere uitbouw van het bedrijf. Na zes maanden intensieve samenwerking kunnen we tevreden terug kijken op enkele mooie nieuwe klanten en een fikse omzet stijging. “Professionaliteit, collegialiteit, waardering van de klanten en een duurzaam beleid. Dat zijn de kernwaarden waar wij op focussen”.

V.l.n.r.: Etienne Schevenels, Ferdinand Schevenels, Filip Dings, Chris De Loore en Eric Schevenels.

Schevenels Project Interieurs werkt aan ‘totaal interieur oplossingen’ voor de klant. “Dat gaat van het eerste gesprek, waarna de behoefte geanalyseerd wordt op meerdere domeinen. Hieruit maken we een ontwerp en vanaf de eerste pennentrek tot de volledige realisatie van het project werken we in voortdurende samenspraak met de klant. Wat wil de klant? En hoe kunnen wij helpen dat nieuw interieur te realiseren? Elk nieuw interieur voor winkel, restaurant, hotel moet straks een meerwaarde betekenen voor die klant én voor zijn klanten. Zowel onze opdrachtgever als ook “zijn klanten” moeten gelukkig worden van het nieuwe interieur. Dat is de uitdaging waarvoor we gaan. Deze professionele aanpak en stiptheid van uitvoering wordt door al onze klanten enorm op prijs gesteld.”

Stipte uitvoering

“Die professionele uitvoering en timing is uiterst belangrijk” benadrukt Filip Dings. “We werken voor cafés, restaurants, winkels, vrije beroepen, maar ook veel voor internationale groepen van winkel- en hotelketens en sinds kort ook voor de zorgsector. Elke dag dat de zaak van onze klant sneller terug open kan, is winst voor onze klant. Maar ook de particuliere klant is uiterst tevreden als wij ons aan onze stipte planning houden”.

Van Ontwerp tot oplevering

45 ervaren en professionele vakmensen doen hun uiterste best om de kwaliteit van Schevenels Interieur Project te waarborgen. “We blijven investeren in nieuwe machines en opleidingen. Onze interieurarchitecten integreren de modernste materialen en stijlen in onze projecten. Maar ook klassieke interieurs hebben geen geheimen voor ons.”

Dellestraat 49, 3550 Heusden-Zolder
Tel.: 013- 53 93 93
info@schevenels.be, www.schevenels.be