Stals & Co – “Persoonlijke service is ons statement”

Op 22, 23 en 24 oktober zet Stals & Co de deuren wagenwijd open voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwe herfst- en wintercollectie bedrijfskleding. In de showroom op Industrieterrein Kanaal Noord in Bree presenteren zaakvoerder Jan Aegten en zijn partner Daniella Moranduzzo onder het genot van een hapje en een drankje dan de noviteiten van gerenommeerde topmerken zoals Elten, Grisport, Geox, Engel, Workzone, Fristads, Mascot, Safety Jogger, en vele andere.

Jan Aegten en Daniella Moranduzzo.

Stals & Co is al ruim 30 jaar een begrip in Limburg als het om bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen gaat, waaronder een opmerkelijk grote collectie veiligheidsschoenen. Jan Aegten die 12 jaar geleden het stokje overnam, heeft bewust gekozen voor een breed georiënteerde collectie. Niet alleen werkkleding en -benodigdheden voor de bouw zijn goed vertegenwoordigd, ook de horeca en zorg, de metaalsector en openbare diensten komen aan bod, evenals promotionele kleding.

Waarin onderscheid Stals & Co zich? “Persoonlijke service is ons statement,” aldus Jan Aegten. “We staan dicht bij de klant, beschikken over een veelzijdig assortiment en een grote stockvoorraad. We kunnen dus snel leveren. Daarbij staat een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voorop. Bovendien kunnen we de voeten van medewerkers exact meten. Slecht passend schoeisel is niet alleen een bron van ergernis, maar kan op termijn lichamelijke kwalen en hiermee absenteïsme tot gevolg hebben. Dankzij ons hightech aanmeetsysteem kunnen we klanten adviseren welke maat en pasvorm voor hem of haar geschikt is. De aanmeetdata leggen we vast, zodat deze bij een vervolgopdracht gebruikt kunnen worden.”

“Wij hopen u alvast te mogen verwelkomen tijdens ons opendeur-weekend in oktober.”

Industrieterrein Kanaal Noord 1020, 3960 Bree
Tel.: 089-70 14 29, Fax: 089-70 28 71