Stijlvolle ontvangst bij Center 26 in Lummen!

Op dinsdag 12 oktober verwelkomden Center 26 en Manager Magazines een 250-tal ondernemers en managers voor de stijlvolle voorstelling van de 54e editie van Limburg Manager. Ook Maxlife nr. 8 en Limburg Manager Nederland nr. 5 werden die avond gelanceerd. Iedereen was erg onder de indruk van de mooie kantoorlocatie vlak bij het klaverblad van Lummen.

Stijn Bonroy bedankte de locatie voor de stijlvolle ontvangst, waarna Wouter Rutten de managers mocht verwelkomen namens Staalbouw Overpelt en Center 26. De bedrijfsfilms van de gastlocatie werden met grote aandacht bekeken, en ook de voorstelling van de 3 magazines werd weer goed gesmaakt door de aanwezigen.

Hierna werd opgeroepen om actief te netwerken met muzikale ondersteuning van de coverband “Domino”. De managers konden ook genieten van een uitgebreid en zeer smakelijk buffet dat werd aangeboden door Staalbouw Overpelt en Center 26. Vervolgens werd er tijdens de wijndegustatie en netwerkavond uitvoerig geklonken op de jongste edities.

Bij het naar huis gaan kreeg iedereen de Manager-giftbag met de nieuwe magazines, een kurkentrekker geschonken door de gastlocatie én smakelijke gifts van Brouwerij Sint-Jozef, Varesa en Fruit@Work mee naar huis!

[nggallery id=86]

Nicole Janssen, zaakvoerster van Nicole Janssen bvba, , was onze gelukkige winnares van de privé chauffeur voor een avond. Ze werd opgehaald voor een exclusieve rit met een witte Chrysler limousine, en getuigde over de indrukwekkende ervaring.

Nicole Janssen: “Dit was echt een leuke ervaring! Het geeft je een speciaal gevoel om in zo’n limousine opgehaald te worden, en de nieuwsgierige blikken van de chauffeurs onderweg zijn opvallend. Je voelt je echt een VIP! “
Modern Cars, Firmin Lecharlier Ave 85, 1090 BRUSSELS,
Tel. +32 (0)2 420 1000, www.moderncar.com