Straight Business Partners – “Wij bieden u de sleutel voor een succesvolle verandering”

Via intense begeleiding ‘on the field’ ondernemingen helpen bij ieder veranderingstraject: dat is de grote kracht van Straight Business Partners. Het Lommelse team van José Hendrikx begeleidt elke klant tot het implementatieproces volledig is afgerond.

José Hendrikx.
José Hendrikx.

Elke verandering impliceert voor een bedrijf een grote uitdaging. “Via een proactieve aanpak helpen wij bij het ontwerp, de implementatie en de realisatie van dat proces. Straight Business Partners denkt mee om de nieuwe strategie te ontwikkelen en zorgt ervoor dat elke stakeholder op de juiste manier gebrieft wordt over de verandering.”

Daarnaast ontpopt het bedrijf zich ook tot een baken van vertrouwen door veel oog te hebben voor de menselijke kant van de zaak. Dat doet het onder meer door de managers te coachen op vlak van leiderschap en teamontwikkeling. “Door onze klant bij te staan tot het vernieuwingstraject volledig is afgerond, kunnen we ook de meerwaarde van elke stap aantonen. Het resultaat is een verstevigde organisatie, die dé sleutel vormt voor nieuwe zakelijke successen.”

logo straight business partners_rgb_lowKoning Leopoldlaan 28 – 3920 Lommel – T 011 75 58 90 – M 0478 60 38 25 – info@straightbusinesspartners.com – www.straightbusinesspartners.com