’t Landhuys Exclusieve houten bijgebouwen

“Heerlijk relaxen in uw authentieke poolhouse”

‘t Landhuys uit Bocholt realiseert het exclusieve houten bijgebouw waarvan u al jarenlang droomt. Een poolhouse, een overdekt terras, een buitenkeuken, een buitenverblijf in uw eigen tuin, een overkapping voor uw jacuzzi of een carport. ‘t Landhuys garandeert voor elk project een uniek ontwerp op maat én een ambachtelijk gebouwd eindresultaat om uw verdere leven van te genieten.De geur, het warme gevoel, de natuurlijke vormen, de vele mogelijkheden,… Zaakvoerster Rosie Sleurs heeft al van jongs af een grote voorliefde voor hout. Samen met haar man Guy Wyers – een creatieve duizendpoot – startte ze in 2002 ‘t Landhuys. Kwalitatief hoogstaande houtsoorten zoals Franse eik, lariks en Noorse den vormen het duurzame basismateriaal waarmee ze aan de slag gaan om de carports en exclusieve bijgebouwen te bouwen.
Engelse stijl
“We specialiseren ons voor de bijgebouwen in de Engelse stijl,” legt Rosie Sleurs uit. “Deze stijl – met dakpannen, eerste keus zoetwaterriet of leipannen – staat voor gezelligheid en authenticiteit. Veel mensen hebben het overdag op hun werk razend druk. ‘s Avonds willen ze in een mooie omgeving volledig tot rust komen en relaxen. Voor levensgenieters – jong én oud – die graag tijd doorbrengen in hun tuin, bieden wij talrijke mogelijkheden: een poolhouse met sauna en stoomcabine, een terrasoverkapping langs een vijver, een overdekte jacuzzi tot zelfs een compleet ingericht buitenverblijf in de eigen tuin. Alles kan, van klein tot zeer groot. Dit geldt niet alleen voor losstaande gebouwen, ook constructies tegen het huis behoren tot de mogelijkheden.”
Rosie Sleurs en Guy Wyers

Uniek ontwerp, persoonlijke aanpak
‘t Landhuys werkt voor elk project een uniek ontwerp uit. “Wij starten telkens met een lang gesprek met de klant, waarbij zowel mijn man als ik aanwezig zijn. We luisteren aandachtig naar mensen hun verhaal en peilen naar de wensen. Deze persoonlijke aanpak met een korte opvolging vormt de rode draad doorheen het hele project. Op basis van het eerste gesprek werken we een ontwerp uit. In samenspraak met de klant vullen we de verdere details in. Indien nodig: ook over de administratieve mallemolen voor een stedenbouwkundige vergunning, hoeft u zich geen zorgen te maken.”

De totaalservice van ‘t Landhuys omvat ook de volledige verdere afwerking. “Vloeren, ramen, elektriciteit, verwarming, isolatie, een bar, mezzanine,… tot zelfs het meubilair toe. Wij zorgen ervoor dat alles past binnen de authentieke Engelse stijl. Klanten kiezen zelf hoe ver ze met ons willen gaan,” vertelt Rosie Sleurs.

Eer uit ons werk
Bij ‘t Landhuys dus géén standaardpakketten die snel in elkaar worden geknutseld. “Guy en onze zoon Jac staan samen met onze ervaren schrijnwerkers in voor de volledige constructie. De meeste houten balken verzagen we ter plaatse op maat. Deze ambachtelijke werkwijze staat garant voor een exclusief en hoogkwalitatief resultaat. Onze mannen halen echt eer uit hun werk. Door het vele authentieke handwerk kan er op de werf nog heel wat worden bijgestuurd volgens de wensen van de bouwheer,” besluit Rosie.

Weerterweg 103, 3950 Bocholt

Tel: 089-46 56 03

Gsm: 0472-58 64 42 – 0478-41 16 45

info@tlandhuys.be, www.tlandhuys.be