Theo Bosmans bvba – Uitblinker in hemelwater- afvoersystemen

Theo Bosmans bvba focust zich al sinds 1995 op maatoplossingen voor de afvoer van hemelwater in de meest uiteenlopende bouwprojecten. “Als ik ergens rondloop en ik zie dat het leidingwerk slordig is uitgevoerd, begint het meteen te kriebelen.”

Theo Bosmans.

“Onze specialisatie is een bewuste keuze, die past binnen de bedrijfsfilosofie,” licht Bosmans toe. Kwaliteit vormt de rode draad in zijn visie en door zich volledig te richten op één onderdeel in het bouwproces, kan hij uitblinken in zijn ‘tak van sport’. “Dankzij onze specialistische kennis en ervaring kunnen we projecten snel uitvoeren. Dit vertaalt zich in een aantrekkelijke kostprijs.”

Eén aanspreekpunt

Theo is zelf op de werf aanwezig. “Ik wil kort op de bal kunnen spelen. Ik ben het aanspreekpunt voor het totale project; van de offerte tot de oplevering. Zo verliezen onze klanten geen kostbare tijd.”

Naast hoogwaardige systemen voor de hemelwaterafvoer, realiseert TB bvba ook oplossingen die ervoor zorgen dat het regenwater wordt opgevangen, buffering en infiltratie. Bosmans: “We werken vooral voor architectenbureau’s en aannemers in heel België en Nederland. Onze producten worden breed toegepast, bijvoorbeeld bij de bouw van industriële gebouwen, kantoren, distributiecentra en multifunctionele renovatieprojecten.”

Breeërsteenweg 409, 3640 Kinrooi, Tel.: +32 (0)89-70 24 62
Gsm: +32(0)475-82 24 62, t.bosmans@skynet.be, www.tbbvba.be