Thijs fruit – “Delivery around the clock”

Het Hoeseltse bedrijf Thijs fruit telt 13 werknemers en speelt zoveel mogelijk in op de behoefte van de klant. “Zo leveren we op het tijdstip waarop de klant dat zelf wenst,” zegt Koen Thijs die samen met zijn vader Antoine de groothandel in groenten, fruit, aardappelen en frisdrank runt.

Antoine Thijs.

“Vanuit ons magazijn vertrekken dagelijks drie bestelwagens en twee vrachtwagens op verschillende tijdstippen, wat wil zeggen dat we bijna 24 op 24 uur op de baan zijn om bestellingen af te leveren,” legt Koen Thijs uit.

“Bijgevolg kunnen we onze klant steeds een flexibele oplossing aanbieden.” Thijs levert voornamelijk in Belgisch en Nederlands Limburg en een gedeelte van Antwerpen.

“Onze leveringen gebeuren bij iedereen die groenten en fruit nodig heeft,” vat Antoine Thijs zijn klantenportefeuille samen: “Aan de horeca, marktkramers, winkeliers, … Elke klant is daarbij voor ons even belangrijk, groot of klein. Voor klanten die onderbemand zijn, betekent deze bezorging aan huis een enorm voordeel, want het bespaart hen veel tijd en moeite. En we leveren alles vers van de veiling bij de klant, want in alle vroegte kopen we dagelijks op de veiling in.”

Thijs Fruit heeft twee vertegenwoordigers in dienst die instaan voor hulp en ondersteuning bij klanten. “Eén ervan is kok van opleiding, wat een groot pluspunt is. Hij kan klanten in de horecasector bijvoorbeeld helpen met het opstellen van de menukaart,” zegt Koen Thijs.

“Klanten die in grote hoeveelheden afnemen, mogen rekenen op een scherpe prijs,” verzekert Antoine Thijs, die meegeeft dat er plannen voor een uitbreiding van de huidige vestiging zijn.

Industrielaan 25, 3730 Hoeselt, Tel.: 089-41 13 39, Fax: 089-41 68 74
www.thijsfruit.com, info@thijsfruit.com