Tholen

Hoge kwaliteit van diensten officieel bevestigd dankzij Qualibouw certificaat

Vanaf midden 2009 mag Tholen Grond- en Afbraakwerken in Bocholt zich Qualibouw gekwalificeerd noemen. En hiermee zien Jaak, Johan en Geert Tholen de hoge kwaliteit van hun diensten officieel bevestigd. “We zijn er blij mee, temeer omdat optimale kwaliteit en betrouwbaarheid van meet af aan de onderscheidende factoren zijn van Tholen. En onder kwaliteit verstaan wij dat het geleverde werk naar volle tevredenheid van de opdrachtgever wordt uitgevoerd.” 

Jaak Tholen, Johan Tholen en Geert Tholen.

We schrijven 1985 wanneer Jaak Tholen van start gaat met grondverzetactiviteiten. Anno 2010 is het bedrijf versterkt met Johan en Geert. Het drietal beschikt samen over ruim 40 jaar ervaring. De corebusiness omvat algemene grond- en afbraakwerkzaamheden, lasergestuurde nivelleringswerken, het aanleggen van parkings, opritten en paddocks, selectieve afgravingen, breek- en funderingswerken, walsen en verdichten, het uitgraven van kelders en zwembaden en het verhuren van containers. Tot de klanten behoren aannemers, architecten, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus, overheden en particulieren in Belgisch en Nederlands Limburg, de provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant en de regio rond Brussel. De aanwezige ervaring en een uitgebreid machinepark dragen ertoe bij dat voor ieder project een optimale oplossing kan worden aangeboden.

“Als groeiend, enthousiast familiebedrijf zijn wij een betrouwbare partner met korte, directe communicatielijnen. We gaan voor persoonlijk contact en langdurige relaties. Bij ons is afspraak afspraak. We willen niet de goedkoopste zijn, maar wel de beste tegen een correcte prijs-kwaliteitverhouding en dat werkt.”

Watermolenweg 4
3950 Bocholt
Tel.: 089-46 44 68
Fax: 089-48 10 98
info@tholen.be
www.tholen.be