Trius – “Bedrijven vragen, wij zorgen voor de invulling”

Trius is een bekende naam in Limburg op de markt van ICT, kantoorbenodigdheden, telefonie en printing. Dankzij die veelheid aan diensten heeft u met één aanspreekpunt meteen alles wat nodig is op kantoor.

Frank Verjans en Bart Van De Sompel: “Trius ontwikkelt ICT- en kantoorinfrastructuur op maat van uw behoeften.”

Een ‘one-stop-shop’, dat is Trius in een notendop. Zaakvoerders Frank Verjans en Bart Van De Sompel startten tien jaar geleden als ICT-specialisten. Maar na de overnames van Veldeman en Office Plus is het bedrijf uitgegroeid tot een totaalaanbieder van kantoorinfrastructuur, met 30 medewerkers en filialen in Genk, Hasselt en Beringen. “Kijk maar eens rond,” vertelt Frank Verjans vanachter zijn bureau. “Alles wat hier staat, kan je bij ons krijgen.”

Altijd maatwerk

Het zwaartepunt van Trius’ activiteiten ligt wat de omzet betreft nog wel op het ICT-gebeuren. “Dat is normaal,” zegt Bart Van De Sompel. “Een gemiddelde bediende verbruikt maar 200 à 300 euro per jaar aan kantoorspullen, zoals papier en inkt. De investering in IT en communicatie weegt veel zwaarder door voor een bedrijf. Daarom hebben wij eigenlijk twee soorten klanten. Ten eerste de directieleden of IT-managers die een oplossing zoeken voor hun ICT-vraagstuk. En ten tweede de personeelsverantwoordelijken of mensen van het secretariaat, die bij ons hun kantoorbenodigdheden bestellen.”

Klantgerichte aanpak

“Wij vertrekken vanuit de klant,” stelt Frank Verjans. “De meest uiteenlopende bedrijven kunnen bij ons terecht. We doen veel voor openbare besturen, maar ook voor kmo’s die graag flexibel willen samenwerken met één aanspreekpunt. Als ze weten wat ze willen en hoeveel het mag kosten, stellen wij een oplossing voor. Dat is altijd maatwerk. Het ene bedrijf wil bijvoorbeeld 100 procent garantie dat het online blijft, terwijl een ander bedrijf daar misschien geen behoefte aan heeft. Diezelfde visie geldt ook voor onze communicatiediensten. Wij willen geen producten verkopen, maar de beste oplossing voor elke klant.”

Rekenen op specialisten

Maar wanneer stap je naar Trius voor IT-ondersteuning? “Van zodra je een server nodig hebt en alles zonder zorgen in goede banen wil hebben, kan je bij ons terecht,” zegt Bart Van De Sompel. “Is er geen IT-manager, dan regelen wij alles. Is er wel een verantwoordelijke, dan krijgt hij onze steun, wat een grote meerwaarde betekent. Een voorbeeld: een IT-manager in een kmo installeert om de vijf jaar een nieuwe server. Onze mensen doen dat elke week.”

Henry Fordlaan 18, 3600 Genk
Tel.: 089- 32 22 80, Fax: 089- 35 32 93
info@trius.be, www.trius.be