Van de Kreeke bouw – Betrouwbare partner in elk bouwproject

De slogan van Van de Kreeke slaat de nagel op de kop: ‘veelzijdig in bouw’. Het Halense bouwbedrijf, dat in 2010 zijn 60ste verjaardag vierde, is actief in wegenbouw, algemene bouw, bouwkundig onderhoud en beton- en leidingtechniek. Dankzij die veelzijdigheid is Van de Kreeke voor vrijwel elk bouwproject de geschikte partner.

Bas van de Kreeke.

Volgens gedelegeerd bestuurder Bas van de Kreeke is die veelzijdigheid in bouw de kracht van de onderneming. “Wij zijn vooral gespecialiseerd in het bouwen van traditionele wegenbouw- en bouwprojecten en in combinatiewerken,” legt hij uit. “We werken graag voor klanten die aan ‘one-stop-shopping’ doen, die dus beroep doen op onze verschillende diensten. Onze strategie is erop gericht om verder te groeien in specialistische technieken. Zo namen we op 1 januari van dit jaar het bedrijf Hermans over, dat gespecialiseerd is in chemiebouw en zuurbestendige vloeren.”

Kortom: Van de Kreeke heeft erg veel bouwkennis in huis en is in staat om al in een vroeg stadium van het project een betrouwbare begroting af te geven. “Daarom zijn wij de geschikte partner voor bouwprojecten in bouwteamverband.”

Mooie referenties

Het bouwbedrijf kan mooie referenties voorleggen. “Zo leggen we momenteel de laatste hand aan twee appartementsblokken in Halen en Leuven. En ook op het vlak van onderhoud beschikken we over veel expertise, mede door de overname van de onderhoudsbedrijven Gebr. Beckers en Peters.”

Van de Kreeke is gevestigd in Halen en in het Nederlandse Nuth. Bas van de Kreeke werd vorig jaar uitgeroepen tot Jonge Vlaamse Aannemer van het Jaar.

Stadsbeemd 1206, 3545 Halen, Tel.: 013-46 13 47
Fax: 013-46 12 32, www.vandekreeke.be, info@vandekreeke.be