VDW Projects – “Kwaliteitsvolle bouwprojecten met een hoogstaande afwerking”

De afgelopen vijftien jaar focuste VDW Projects zich hoofdzakelijk op projecten in Vlaams-Brabant. De komende tijd breidt deze projectontwikkelaar zijn actiegebied ook meer nadrukkelijk uit naar Hasselt en omgeving. “Voortdurend zoeken we naar strategisch gelegen bouwgronden voor verkavelingen of appartementenbouw,” aldus gedelegeerd-bestuurders Valère en zoon Alex Vandenwijngaerden.

Valère en Alex Vandenwijngaerden: “Aan elke strategisch gelegen bouwgrond die ons wordt aangeboden, brengen we een plaatsbezoek.”
Valère en Alex Vandenwijngaerden: “Aan elke strategisch gelegen bouwgrond die ons wordt aangeboden, brengen we een plaatsbezoek.”

De wortels van VDW Projects in de bouwsector reiken tot bijna 40 jaar diep. “Onze projecten zijn gericht op de middenklasse,” licht Alex Vandenwijngaerden toe. “We staan gekend voor kwaliteitswerk met een hoogwaardige afwerking. Terwijl we ons in Vlaams-Brabant vooral toeleggen op de woningbouw, richten we ons in Limburg meer op appartementen. Aan elke strategisch gelegen bouwgrond die ons wordt aangeboden, brengen we een plaatsbezoek.”

Alles in eigen handen
VDW Projects realiseert het volledige project in eigen handen. “Wij kopen de strategisch gelegen grond, staan in voor het ontwerp, nemen zelf de ruwbouw winddicht voor onze rekening en coördineren de afwerking. Ook de verkoop regelen we als erkend vastgoedmakelaar zelf. Zo garanderen we de hoogstaande persoonlijke service die we voor ogen hebben.”

Logo VDW Projects_rgb_lowKuringersteenweg 519 – T 011 30 08 30 – info@vdwprojects.bewww.vdwprojects.be