Verzekeringen Fransen – “Steeds meer kmo’s kiezen voor groeps- en bedrijfsschadeverzekering”

Naast verzekeringen voor particulieren ontwikkelde Verzekeringen Fransen uit Neerpelt een bijzondere expertise in kmo’s. “Minimaal eenmaal per jaar komen we bij onze professionele klanten over de vloer om hun verzekeringspakket volledig op punt te stellen,” vertelt zaakvoerder Peter Fransen. “Grote klanten zien ons bijna maandelijks.”

Peter Fransen.

Om zowel onder- als oververzekering te vermijden, adviseert Verzekeringen Fransen bedrijven steeds om alle risico’s bij één verzekeringsagent te plaatsen. “Zo krijgt de makelaar zicht op het volledige plaatje en kan hij het beste advies geven.” Verzekeringen Fransen is daarvoor de geknipte partner. “Wij werken nauw samen met KBC Verzekeringen. In sommige specifieke gevallen gaan we dan weer de markt op, altijd om onze klanten de beste polis te garanderen.” Ook bij schadegevallen kunnen de klanten 24/24 uur rekenen op Verzekeringen Fransen. “Twee van onze medewerkers wijden zich voltijds aan schadebeheer. Een goede verzekeringsagent bewijst zijn meerwaarde wanneer het voor een klant misloopt.”

Groepsverzekering & bedrijfsschade

Verzekeringen Fransen volgt de evoluties in de professionele verzekeringsmarkt op de voet. “Steeds meer kmo’s kiezen voor een groepsverzekering om hun medewerkers aan zich te binden. Dit is fiscaal ook voordeliger dan loonopslag. Wij bieden hierin een volledige begeleiding.” Ook bedrijfsschadeverzekeringen zijn in opmars. “Wanneer de bedrijfsactiviteiten deels of volledig stilvallen door een brand of andere rampen, blijven de kosten doorlopen. Voor sommige bedrijven betekent dit het definitieve einde. Een bedrijfsschadeverzekering dekt dit risico in. Geen overbodige luxe volgens ons.”

Kerkstraat 19 – 3910 Neerpelt – Tel.: 011-64 47 40
www.verzekeringenfransenbvba.be – FSMA 030877 A