Verzekeringen Mortelmans – “Goedkoper zijn dan de concurrent is niet moeilijk”

Op basis van welke argumenten kiest een ondernemer zijn verzekeringsmakelaar? Met die vraag valt Limburg Manager binnen bij Verzekeringen Mortelmans in Neerpelt. “Onze klanten kiezen niet voor Mortelmans omdat wij voor de goedkoopste oplossing gaan. Dat is immers niet moeilijk. Wij gaan voor het juiste maatproduct tegen een correcte prijs. Daarmee kiezen wij niet voor de gemakkelijkste weg, maar wel de enige juiste,” aldus Philip Mortelmans.

Philip Mortelmans.

“Verzekeren is maatwerk, zeker als het om een zakelijke klant gaat. Niet te veel, maar ook niet te weinig. Maatwerk dus en dat begint met een uitgebreide risicoanalyse die we bij voorkeur eenmaal per jaar samen met de zaakvoerder evalueren. Bedrijven staan immers niet stil. Meer of minder medewerkers, nieuwe productielijnen, uitbreiding van productieruimte, een nieuw bedrijfspand, enzovoort. Elke verandering is van invloed op de verzekeringssituatie. Ook de persoonlijke situatie van de zaakvoerder is aan veranderingen onderhevig. Aan ons de taak onze klanten optimaal te begeleiden bij de zoektocht naar een maatoplossing.”

50 Jaar ervaring

Verzekeringen Mortelmans is al ruim 50 jaar een begrip in Neerpelt en de wijde omgeving. Aanvankelijk profileert het verzekeringskantoor zich voornamelijk op de particuliere markt. In 1986 neemt Philip Mortelmans het bedrijf van zijn vader over. Vanaf dan vindt oriëntatie plaats richting kmo. Inmiddels telt het kantoor zowel een groot aantal particuliere als zakelijke klanten in Noord-Limburg. Verzekeringen Mortelmans is een Brocom-erkend verzekeringsmakelaar.

Specialistenwerk

Volgens de zaakvoerder van Verzekeringen Mortelmans is verzekeren specialistenwerk. “Het verzekeringsvak is absoluut een aparte tak van sport die veel expertise vereist en waarbij eerlijke voorlichting over polisvoorwaarden van cruciaal belang is. De basis voor maximaal verzekeringsrendement is dan ook wederzijds vertrouwen en absolute onafhankelijkheid. Wij treden als onafhankelijke raadgever op voor de belangen van onze klanten. We zijn niet gebonden aan één of meer verzekeringsmaatschappijen. Wij kunnen derhalve op zoek gaan naar verzekeringsproducten met uitstekende voorwaarden en reële prijzen, naar producten die voldoen aan de wensen van de klant en die passen bij zijn individuele situatie. Met minder hoeven onze klanten geen genoegen te nemen.”

Tot slot vertelt Philip Mortelmans: “Je kunt niet alle risico’s indekken. Hoeft ook niet. Ondernemen is risico nemen, maar dan wel een beheerst risico. Daarbij staan wij onze klanten terzijde en op het moment dat zich een geval van schade voordoet, kan hij erop rekenen dat wij zijn belangen verdedigen.”

Onafhankelijk raadgever bij verzekeringen voor:

Arbeidsongevallen CMR

Aansprakelijkheid Voertuigen

Bedrijfspanden Pensioenopbouw

Hospitalisatie

 

Tel.: 011-64 12 04, Fax: 011-64 84 05
philip.mortelmans@portima.be