Verzekeringskantoor Leijssen – “Wij denken en groeien mee met een bedrijf”

Vorig jaar droeg Jos Leijssen het beheer van zijn verzekeringskantoor over aan dochter Isabelle. Aan de service is niets veranderd: het contact blijft persoonlijk, het advies professioneel en in geval van nood kunt u rekenen op een snelle en correcte afhandeling.

De overdracht van vader op dochter is rimpelloos verlopen. Isabelle draait dan ook al ruim vijf jaar mee op kantoor. “Ik ben begonnen achter de schermen,” licht ze toe. “We hebben een heel ruim aanbod aan verzekeringen, daar heb ik me in de eerste plaats in verdiept. Pas nadien ben ik in contact gekomen met de klanten.”

Isabelle Leijssen: “Wij zorgen er voor dat je goed verzekerd bent, maar vermijden overbodige polissen.”

En dat contact blijkt één van de sterke kanten van het kantoor te zijn. Isabelle Leijssen heeft zo haar eigen manier van werken: “Ik heb een mooi overzicht van wat allemaal kan verzekerd worden. Ik overloop ieder punt apart en leg aan de klanten uit waar ze rekening mee moeten houden. Neen, dat is geen verkoopspraatje maar adviseren en informeren. Ik wil niemand iets opdringen, ik zeg gewoon waar ze aan moeten denken en waar ze rekening mee moeten houden. Zelfs als ze daar niet om vragen (lacht). Zo gebeurt het regelmatig dat ik samen met een klant alle mogelijke risico’s overloop en bekijk of men voldoende verzekerd is. Op die manier vermijd je problemen in de toekomst. Dat is mijn manier van werken en ik weet dat de klanten het waarderen.”

Starter
Verzekeringskantoor Leijssen heeft ook erg veel (jonge) zelfstandigen als klant en dat is niet toevallig. “Wij groeien mee met het bedrijf,” legt Isabelle Leijssen uit. “Als starter wil je liefst zo weinig mogelijk uitgeven. Maar al snel komt er een nieuwe machine of een eerste medewerker. Allemaal zaken waar je als bedrijfsleider rekening mee moet houden als het op verzekeren aankomt. Wij maken het je gemakkelijk en doen het denkwerk in jouw plaats. Wij zorgen er voor dat je goed verzekerd bent, maar vermijden overbodige polissen.”

Nieuwe website
Is er dan niets veranderd onder het nieuwe bewind? Toch wel! De website, www.verzekeringenleijssen.be. Die ziet er bijzonder fris en informatief uit, maar er is meer. “We hebben een mooie tool geïnstalleerd waarmee je online een prijsaanvraag kan doen. Handig voor wie weinig tijd heeft. Je doet de aanvraag via je computer en wij bezorgen je een offerte. Uiteraard raden wij nog altijd een gesprek aan omdat dan pas de echte noden en wensen tot uiting komen.”

Vierde generatie persoonlijk contact
Verzekeringen Leijssen is een onderneming met een geschiedenis. Isabelle Leijssen is de vierde generatie die de teugels in handen heeft. “Ons contact met de mensen is altijd onze grote kracht geweest,” zegt ze. “Ook nu houden wij ons bedrijf op mensenmaat. Zo ken ik alle klanten en zij kennen mij. Deze persoonlijke toets werkt, want wij hebben hoofdzakelijk klanten hier in de buurt, maar mond-tot- mondreclame heeft ons bedrijf door heel Vlaanderen geleid.”

Stad 48 – 3930 Hamont-Achel – T 011 62 24 48 – isabelle.leijssen@verz.kbc.beverzekeringen@leijssen.bewww.verzekeringenleijssen.be – FSMA 109665 A