Verzekeringskantoor Lenaerts – Opening nieuw kantoor in Leopoldsburg

Romain Lenaerts is al sinds 1987 professioneel met verzekeringen bezig. Na een verzekeringskantoor in Hechtel-Eksel, neemt hij het kantoor te Leopoldsburg van wijlen Marc Neyens over. “We zijn een zelfstandig verzekeringsbemiddelaar, en werken vooral samen met KBC.”

Romain Lenaerts.

Verzekeringskantoor Lenaerts nv is gehuisvest in een nagelnieuw kantoor in Hechtel. “Wij houden ons enkel bezig met verzekeringen. Particulieren kunnen hier terecht voor alle mogelijke verzekeringen, maar ondernemingen zijn onze specialiteit. Door onze jarenlange expertise, weten we precies wat ondernemingen aan verzekeringen nodig hebben. Samen met de ondernemer stellen we een risicoanalyse op, om dan de verzekeringsbehoeften te bekijken. Daar komt heel wat maatwerk aan te pas omdat het vaak om specifieke verzekeringen gaat. Bij het zoeken naar de juiste verzekeringen is KBC onze bevoorrechte partner, maar het is ook perfect mogelijk dat we samenwerken met andere verzekeringsmaatschappijen.”

Er is veel verschil in verzekeringen, zo benadrukt Romain Lenaerts. “Wij leveren vooral kwaliteit en service. Bij verzekeringen wordt vaak enkel naar de prijs gekeken, maar het is eigenlijk de polis die je moet vergelijken. Het is de prijs-kwaliteitverhouding die goed moet zijn, en daar gaan we voor. Samen met mijn twee bediendes gaan we elke dag opnieuw voor die kwaliteit. En om ons team nog te versterken, ook in ons nieuw volwaardig kantoor in Leopoldsburg, zijn we nog op zoek naar een derde medewerker.”

Hasseltsebaan 34 bus 1, 3940 Hechtel-Eksel, Tel.: 011-73 32 83
Nicolaylaan 169, 3970 Leopoldsburg, Tel.: 011-39 37 26
Romain.lenaerts@verz.kbc.be