VHS – Van Hoof & Schruers Verzekeringen – “Véél méér dan alleen een nieuw gebouw”

Nog enkele maanden en ‘VHS’ prijkt in grote letters op de gloednieuwe hoofdzetel in Zonhoven. Deze afkorting – verwijzend naar Van Hoof & Schruers Verzekeringen – staat in Limburg synoniem voor een snelgroeiend onafhankelijk verzekeringskantoor dat met een eigenzinnige aanpak het verschil maakt voor zijn klanten. De geplande verhuis komende zomer vormt de kers op de taart van enkele jaren voorbereiding.

Marc Maas en Chris Schruers: “Ondanks de economische crisis hebben we een bijzonder goed jaar achter de rug.”
Marc Maas en Chris Schruers: “Ondanks de economische crisis hebben we een bijzonder goed jaar achter de rug.”

De 27 medewerkers van VHS die binnenkort verhuizen naar de nieuwe hoofdzetel langs de Limburgse Noord-Zuidverbinding trappelen van ongeduld. Gedelegeerd bestuurders Chris Schruers en Marc Maas: “Heel bewust hebben we onze medewerkers al vroeg nauw betrokken bij dit project. Ze kregen ruime inspraak om werkprocessen te herdenken, het toekomstige klantenonthaal uit te werken en de administratieve ruimtes in te delen. We trekken in onze nieuwbouw sterk de kaart van de automatisering. Deze verhuis betekent dan ook veel meer dan alleen nieuwe muren en comfortabele werkruimtes. Op vraag van onze klanten werken we maximaal paperless. De nieuwbouw bevat alle denkbare telecommunicatie- en informaticavoorzieningen om verder te groeien in dit verhaal.” Terwijl met de verhuis de huidige vestiging in Lummen verdwijnt, blijft in Overpelt nog een kantoor met drie medewerkers behouden.

Van Hoof en Scheurs verzekeringen LM 66Extra belangstelling
De werf met een opvallende nieuwbouw langs de Noord-Zuidverbinding, vlakbij de E314, wekte het afgelopen jaar al heel wat belangstelling. “Ondanks de economische crisis hebben we een bijzonder goed jaar achter de rug,” blikken Chris Schruers en Marc Maas terug. “Dankzij deze extra visibiliteit ontvingen we opvallend veel vragen van potentiële, nieuwe klanten. De komende weken en maanden werken we verder aan de versterking van onze commerciële afdeling om deze prospecten alle aandacht te geven die ze verdienen.”

Succespijlers
Ondanks de aanstaande verhuis en de sterke groei blijft VHS verder bouwen op de bestaande succespijlers. “Elke professionele klant heeft één persoonlijk aanspreekpunt. Voor elke denkbare vraag kan deze achter de schermen terugvallen op de expertise van zijn collega’s.” Een andere troef is de sterke klantenfocus. “In elke situatie denken wij 100% vanuit de klant, zelfs tegen de verzekeringsmaatschappijen in wanneer het moet. Dit geldt zowel voor het bepalen van de waarborgen, het vastleggen van de premies als bij de afhandeling van schadegevallen. Deze vastberadenheid om altijd en overal voor onze klanten in de bres te springen, verhuist absoluut mee naar onze nieuwe hoofdzetel.”

UnknownKantoor Overpelt
Dorpsstraat 178 – 3900 Overpelt  – T 011 36 21 21
Kantoor Lummen
Thiewinkelstraat 23 – 3560 Lummen – T 013 52 10 58
Kantoor Zonhoven
Eikenenweg 58 bus 1 – 3520 Zonhoven
info@vhs.be – www.vhs.be