Kantoorinrichting Stulens – “Wij hebben vrijwel alles wat je in een kantoor terugvindt”

Kantoorinrichting Stulens uit Hasselt groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een begrip in de regio. Zaakvoerster Birgit Stulens en haar team bouwden een one-stop-shop uit voor vrijwel alles wat je in een kantoor terugvindt. “Ondanks onze rijke bedrijfsgeschiedenis blikken we toch vooral vooruit,” aldus Birgit Stulens. “Dagelijks brengen wij het kantoor van de toekomst met flexibele werkplekken in de praktijk.”

foto LM67 Stulens_025_lowMet een afdeling voor kantoormeubilair en inrichtingsprojecten, printoplossingen, multimedia in vergaderzalen en een webshop voor kantoormaterialen biedt Kantoorinrichting Stulens  totaaloplossingen. “Onze toegevoegde waarde zit in het ervaren en gemotiveerde team waarmee ik elke dag mag samenwerken,” vertelt Birgit Stulens. “Zij vertalen de behoeftes van onze klanten naar het perfecte kantoor. Conceptueel meedenken met de klant zit in onze genen.”

Datzelfde geldt voor een hoge klantenservice. “We beschikken over een serviceteam van vakmensen die voortdurend op de baan zijn voor het leveren, plaatsen en de naservice. Geïnstalleerde printers en copiers kunnen we, indien de klant dit wenst, online monitoren.”

Design en ecologie
Bij de selectie van leveranciers hecht Kantoorinrichting Stulens veel belang aan design en ecologie. “Meteen de reden waarom – naast bedrijven van alle groottes uit uiteenlopende sectoren – ook particulieren steeds meer de weg vinden naar onze showroom.”

logo stulens knowledge office_zwGouverneur Roppesingel 165 – 3500 Hasselt – 011 28 33 33 – info@stulens.bewww.stulens.be