Wimpy’s schoonmaakbedrijf – “Properder bij klant dan bij ons thuis”

Het familiebedrijf Wimpy’s hield zich bij de oprichting in 1998 enkel met schoonmaak en ruitenwassen bezig. Intussen is de klantenportefeuille en diversiteit van het reinigingsbedrijf enorm toegenomen: “We zijn doorgegroeid tot het meest gevraagde schoorsteenvegers in Limburg,” zegt zaakvoerder Josiane Vandenbrouck.

Wimpy’s is een enorm veelzijdig bedrijf, zowel op vlak van activiteiten als op vlak van klanten. Josiane Vandenbrouck legt uit: “Ons takenpakket bestaat uit schoorsteenvegen, ruitenwas, poetsen, plaatsen van vogelwering, opruimen of stockeren van inboedels, eerste kuis van nieuwbouw, poetsen na brand, verven, reinigen van zwembaden en veranda’s, tapijtreiniging, grote schoonmaak bij mensen thuis, toonzaalreiniging… We doen dit bij alle soorten klanten: restaurants, hotels, kapsalons, bankkantoren, scholen, kerken, apothekers, dokters, notarissen, …”

Poetsen en verven na brand

Flexibiliteit staat in de bedrijfsaanpak centraal. “Zo hebben we onlangs nog een huis gepoetst na brand en geverfd,” geeft Josiane Vandenbrouck als voorbeeld. “Ook kunnen we een tijdelijke plaatsvervanger leveren aan bijvoorbeeld scholen of gemeenten die met een langdurig afwezige poetsvrouw te kampen hebben. De klant kan ons voor bijna alles contacteren op vlak van reiniging.” Wimpy’s draagt correctheid hoog in het vaandel: “Het moet properder zijn bij de klant dan bij ons thuis, daar sta ik op. En eerlijkheid vind ik ook heel belangrijk. We willen een wederzijds vertrouwen tussen ons en de klant tot stand brengen. Daarom proberen we ook zo min mogelijk van personeel te wisselen, zodat de klant het personeel kent dat bij hem over de vloer komt.”

Gauwerdstraat 128, 3721 Vliermaalroot
Tel.: 011-33 18 65, schoonmaakbedrijf.wimpys@skynet.be