Zakenkantoor Guy Colson – “Vertrouwd gevoel is onbetaalbaar”

Voor ondernemers is het belangrijk dat ze hun zaken goed op orde hebben. Een vertrouwd gevoel is immers onbetaalbaar. Zakenkantoor Guy Colson nv is een welkome onafhankelijke gids in de verzekeringswereld. 

Zakenkantoor Guy Colson nv kan bogen op een schat aan ervaring. Het bureau werd 40 jaar geleden opgericht. Zoon Filip is tegenwoordig de zaakvoerder. “Met ons dynamische team van zeven medewerkers bedienen we een trouwe klantenkring van zowel particulieren, als kmo’s uit de regio.” 

Uitgekiende, persoonlijke mix

Filip Colson.

Voor hen is de firma een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, waar de klant kan kiezen voor een uitgekiende mix van verzekeringen, pensioenen, leningen en spaar- en beleggingsproducten.

“We staan altijd aan de kant van de klant. Samen met hen zoeken we naar de beste oplossingen en indien gewenst wordt een passend totaalpakket aangeboden. Eindeloos rondhoppen is dus niet langer nodig. We vinden het belangrijk dat klanten hun zorgen met een gerust gevoel uit handen geven.”

Alles onder één dak

Guy Colson beschikt over het kwaliteitslabel Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar. “Dit is een extra garantie dat onze dienstverlening voldoet aan de strengste eisen op het gebied van keuze, prijs, advies en service. Vragen worden zo snel mogelijk beantwoord, zodat klanten zich volledig kunnen focussen op waar ze het beste in zijn: ondernemen.”

Bruglaan 17, 3960 Bree
Tel.: 089-47 37 45, www.guy-colson.be, info@guy-colson.be