Zakenkantoor Hengelhoef – “De behoefte van de klant… dat is ons uitgangspunt”

“Over tien jaar zit ik hier nog,” verzekert zaakvoerder Erik Indestege. “In al die jaren zal Zakenkantoor Hengelhoef de financiële partner zijn die voor de KMO-ondernemer zakelijk en privé een win-win-situatie heeft gecreëerd. En dat doen we al 50 jaar.”

Veiligstellen van heden en toekomst

Erik Indestege.

Zakenkantoor Hengelhoef in Genk viert dit jaar zijn 50-jarig bestaan. In 1960 start vader Indestege met een verzekeringskantoor. Aanvankelijk bezoekt hij zijn klanten per fiets in de avonduren. In 1987 voegt zoon Erik zich bij hem en in 1990 neemt hij het roer over. Door overname in 2000 van het zakenkantoor Jaspers zorgt hij tien jaar later voor een gevoelige uitbreiding van het kantoor. In 2003 gaat het kantoor een partnership aan met AXA-bank. Anno 2010 biedt Zakenkantoor Hengelhoef financiële dienstverlening in de meest brede zin. De missie luidt: wij willen kwalitatieve financiële service bieden die het heden en de toekomst van ons cliënteel veilig stelt.

Langdurige persoonlijke relaties, hoogwaardige service en onafhankelijkheid, dat zijn de troeven waarmee Zakenkantoor Hengelhoef zich volgens Erik Indestege onderscheidt. “Wij denken puur vanuit de behoefte van de klant. We willen voor hem een win-winsituatie creëren en dat kan. We zijn immers volledig onafhankelijk van welke verzekeringsmaatschappij dan ook. Wij zijn zelfstandig bankagent voor AXA-BANK en dat staat voor een advies waar de klant in zijn specifieke individuele situatie het meest bij gebaat is. Veilig door het leven, dat is onze leuze. Wij stellen financiële oplossingen voor die de klant en zijn familie beschermen en hen helpen hun plannen verantwoord te realiseren. De mens is ons uitgangspunt, niet een product.”

Hoevenzavellaan 6, 3600 Genk
Tel.:089-32 98 89, Fax: 089-32 98 80
www.zakenkantoorhengelhoef.be