Zakenkantoor Hengelhoef – Financiële zekerheid in onzekere tijden

Amper hersteld van de bankencrisis van enkele jaren geleden, bevinden de financiële markten zich vandaag opnieuw in woelige wateren. Boosdoener is de voortwoedende eurocrisis. Meer dan ooit hebben consumenten daardoor nood aan zekerheid en stabiliteit. Met financiële oplossingen op maat komt Zakenkantoor Hengelhoef daaraan tegemoet.

Erik Indestege.

“Ons adagium luidt niet voor niets al jaren ‘Veilig door het leven’,” beklemtoont Erik Indestege, die het roer in 1990 overnam van zijn vader. “Daarom gaan we steeds uit van de behoeften van de klant. Onze financiële oplossingen stemmen wij af naar ieders  visie: solide producten met een gewaarborgd rendement voor wie daar behoefte aan heeft, een aangepast aanbod voor wie iets meer risico wil nemen. Die aanpak maakt ons een stabiele partner, een veilige haven, zeker in moeilijke tijden zoals deze.”

Onafhankelijk
Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar en zelfstandig bankagent voor Axa-bank is Zakenkantoor Hengelhoef bovendien niet gebonden aan bepaalde producten. “Deze onafhankelijkheid vormt, samen met onze langetermijnrelaties en hoogwaardige service, de sleutel tot onze uniciteit in het segment,” vult Erik Indestege nog aan. En daarmee zet hij de traditie van zijn vader, die het verzekeringskantoor opstartte in 1960, met succes voort.