Zakenkantoor Husson – “We willen een partner zijn op wie je altijd kan rekenen”

Zakenkantoor Husson is decennialang een gevestigde waarde in het centrum van Heusden. Vooral particulieren hebben de weg naar het kantoor gevonden om hun bankzaken te regelen en zich te laten verzekeren. Ruim vijf jaar geleden nam Jim Kenis het kantoor over. Hij wil in de toekomst zijn pijlen meer richten op de Limburgse kmo’s.

Er is in het klantenbestand nog flink wat ruimte voor kmo’s,” volgens zaakvoerder Jim Kenis.

Duizenden particulieren zijn al jarenlang trouwe en tevreden klanten van Zakenkantoor Husson. Ook heel wat bedrijven doen al zaken met het kantoor aan het ronde punt in het centrum van Heusden. Toch is er in het klantenbestand nog flink wat ruimte voor kmo’s, en die leemte wil zaakvoerder Jim Kenis opvullen. Ze hebben dan ook alle troeven in handen om dat te doen. “In de eerste plaats mag je de ervaring van ons kantoor niet onderschatten,” zegt Jim . “Zelf sta ik al 17 jaar in het vak, maar alles samen komen we op ons kantoor aan minstens 100 jaar praktijk. Daarmee loods je je klanten zonder problemen langs elk obstakel. Daarnaast is er natuurlijk ook ons aanbod. Wij kunnen alle maatschappijen aanbieden en alle mogelijke verzekeringen. Als er in je bedrijf iets moet verzekerd worden, kunnen wij er voor zorgen.”

Zoals vroeger

Alles komt terug. Ook de manier van verzekeren. Althans bij Zakenkantoor Husson. “Wij willen opnieuw de service leveren die je vroeger kreeg,” gaat de zaakvoerder verder. “Dat betekent dat wij graag aan huis of naar je bedrijf komen als je dat wenst. Uiteraard hebben we kantooruren, maar ook daarbuiten staan we je graag ten dienste. Het klinkt als een cliché, maar wij doen alles om de klant tevreden te stellen.”

Zakenkantoor Husson is gespecialiseerd in totaalpakketten. Dat maakt zaken doen heel erg aantrekkelijk. Jim legt uit: “Zo een totaalpakket heeft twee voordelen. Het spreekt voor zich dat we bij een groter volume scherpere prijzen kunnen aanbieden. Het grote voordeel voor een bedrijfsleider is echter dat je in geval van problemen slechts één aanspreekpunt hebt. Nog interessanter wordt het wanneer je ons ook als bankpartner toevoegt, naast je andere banken en we ook je privé verzekeringen mogen beheren. Bovendien gaat onze service verder dan alleen maar verzekeren. Ook voor zaken zoals erfenisrechten en vermogensbeheer ben je bij ons aan het juiste adres. Indien je dat wenst begeleiden we je graag bij je afspraken bij een notaris of advocaat.”

Bedrijven met meer dan 50 werknemers worden samen met specialisten van de maatschappijen in de juiste context begeleid.

Kmo’s zijn zeker de ideale partner. Het aantal kredieten dat jaarlijks wordt toegekend is immens. “Als Axa kantoor kunnen wij een krediet van maximum 1 miljoen euro toestaan aan competitieve voorwaarden. Hiermee ben je als kmo vaak al een flink eind op weg en dat maakt ons zo aantrekkelijk voor de middelgrote bedrijven.”

Brugstraat 1, 3550 Heusden-Zolder
Tel.: 011- 42 57 67
www.zakenkantoor-husson.be