Zakenkantoor Vanhees nv

“Persoonlijke zakelijke dienstverlening op maat”

Zakenkantoor Vanhees nv werd in 1971 opgericht in Bocholt en is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel en onafhankelijk verzekeringskantoor voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Noord- en Midden-Limburg. “Iemand die voor ons kiest, kiest voor een lange vertrouwensrelatie. En zo hoort het ook,” vindt Zaakvoerder Luc Gijsen.Zakenkantoor Vanhees nv is een echte familiezaak. Klanten zijn hier veel meer dan een kil dossier waarop een nummer wordt geplakt. “We kennen onze klanten persoonlijk. Dat begint al bij ons uitgebreide kennismakingsgesprek, waarbij we vooral goed luisteren naar de wensen van de ondernemers. Deze ontmoeting vindt desgewenst plaats bij de zaakvoerder thuis.” 

Verzekeren is maatwerk
Zakelijke dienstverlening is volgens de filosofie van Gijsen altijd maatwerk, waarbij wordt gestreefd naar de ideale persoonlijke mix van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en spaar- en beleggingsproducten. “Als we persoonlijke en zakelijke omstandigheden in kaart hebben gebracht, zoeken we naar de beste oplossingen, waarbij we volledig onafhankelijk opereren. Door onze standvastige keuze in solide bank- en verzekeringspartners, kunnen we onze klanten bovendien een financiële gemoedsrust bieden. En dat is zeker in deze moeilijkere tijden veel waard.”
Ruth Vanhees en Luc Gijsen.
Zeer diverse klantenkring
Die persoonlijke aanpak werpt z’n vruchten af. “We hebben een zeer diverse klantenkring opgebouwd in de regio Noord- en Midden-Limburg. Zowel zelfstandigen als KMO’s voelen zich bij ons thuis. Onze klanten opereren in verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan garagehouders, horeca-ondernemers, kappers, bouwondernemers, …”

“Bovendien denken we graag mee met onze klanten,” vervolgt Gijsen. “Eén keer per jaar zetten we de actuele stand van zaken op een rijtje. We beantwoorden alle vragen en hierbij wordt ook snel duidelijk of er eventuele wijzingen nodig zijn in het dossier. We kunnen bijvoorbeeld altijd doorverwijzen naar betrouwbare boekhouders en fiscalisten in de regio en bij de afhandeling van schadegevallen treden we op als een toegankelijke spreekbuis.”

Frisse wind
Het familiebedrijf vindt zich telkens opnieuw uit. Luc Gijsen en zijn partner Ruth Vanhees behouden het goede en staan tegelijkertijd altijd open voor positieve veranderingen. “De laatste jaren waait er een frisse wind door ons bedrijf, waarbij we onze persoonlijke service blijven verbeteren. Klanten waarderen bijvoorbeeld dat de administratie op rolletjes loopt. Door het moderne opvolgingssysteem, hebben we voor iedereen snel een overzicht bij de hand met alle mails, telefoontjes, foto’s, taxatieverslagen, …” Ook de informatievoorziening is zeer actueel. “We houden onze klanten regelmatig op de hoogte via nieuwsbrieven en de gebruiksvriendelijke website.”
Toekomststraat 334
3950 Bocholt
Tel.: 089-46 29 38
Fax: 089-47 36 54
www.vanhees.be