Flanders Ski – Zorgeloos zakelijk en privé skiplezier

V.l.n.r.: Miranda Cremers, Sanne Conen, Nancy Moors en Peter Brouns.
V.l.n.r.: Miranda Cremers, Sanne Conen, Nancy Moors en Peter Brouns.

 

  • Activiteit: Flanders Ski staat voor zorgeloos skiplezier, zowel zakelijk als privé. Voor gezinnen zijn er tot in de puntjes geregelde clubformules, mét Nederlandse ski- en snowboardinstructeurs en aandacht voor de kinderen. Ook voor een shortski met uw bedrijf is Flanders Ski dé referentie.
  • Maatwerk: zaakvoerder Peter Brouns zit al 20 jaar in het vak. Dankzij die ervaring, in combinatie met het uitgebreide netwerk van Flanders Ski, bent u zeker van een persoonlijke aanpak. Reist u graag per autocar of liever met het vliegtuig? Of wil u misschien zelf rijden? En wat dacht u van een coupe champagne bij aankomst? Wat u ook wenst, het team van Flanders Ski zorgt ervoor!
  • Prijskwaliteit: uiteraard verwacht u comfort, luxe en sportiviteit, maar wel tegen een uitstekende prijskwaliteitverhouding, toch? Daarom selecteert Flanders Ski de beste hotels en skigebieden in Oostenrijk en Italië. Landen met een schitterende ski-infrastructuur, maar ook een onovertroffen reputatie op het vlak van gastronomie en wellness.
  • Online boeken: dankzij het verfijnd zoeksysteem kunt u gemakkelijk online boeken. Voor bedrijven en groepen is er een aparte boekingslink.

logo Flanders Ski_rgb_lowPeerderbaan 106 – 3940 Hechtel – T 011 66 80 66 – info@flandersski.bewww.flandersski.be