3Sign – “Zoveel meer dan puur webdesign”

Het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webshops voor kmo’s en grote bedrijven: dat is al zowat tien jaar de roeping van 3SIGN. Het gespecialiseerde bureau uit Eeklo heeft ondertussen een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van zowel grafische als technische ondersteuning.

Dries Van Giel.
Dries Van Giel.

“Ons team bestaat uit websitebouwers, SEO- en SEA-specialisten, grafische vormgevers, analyzers en copywriters,” zegt oprichter en zaakvoerder Dries Van Giel. “Deze mix maakt het mogelijk elk aspect van een project te kunnen uitdenken en realiseren. Ik beschouw dit dan ook als één van onze grootste troeven.”

Een andere troef is het gebruik van het open-source platform Drupal. “Dit is een modulair systeem, wat betekent dat we zowel de site als het beheer ervan geheel kunnen aanpassen aan de wensen van de klant.”

“We zien het als een gezonde uitdaging om een website steeds up-to-date te houden en ervoor te zorgen dat hij optimaal scoort in zoekmachines. Met de opkomst van tablets en smartphones is het zeer belangrijk dat een site of shop ook op deze toestellen perfect weergegeven wordt. We steken dan ook veel energie in het creëren van responsive designs.”
3SIGN wil niet enkel verkopen, maar ook informeren. Op hun blog kunt u dan ook regelmatige een leerrijke post over webdesign en aanverwante onderwerpen vinden.

3SIGN_logo_met_URL_outlinesBoelare 116 – 9900 Eeklo – T 09 218 94 20 – dries@3SIGN.comwww.3SIGN.com