A-ZES, Industrial Buildings – Bouwen voor meer rendement

“Voor ons bestaat een bedrijfsgebouw niet uit vier muren met een dak erop,” verzekert ir.-architect Kristof Leuridan, die de leiding heeft over A-ZES Industrial Buildings. “Een bedrijfsgebouw is onderdeel van de productie, van het bedrijfsconcept. Onze bouwconsulenten focussen zich dan ook in eerste instantie op de bedrijfsprocessen en bouwen vervolgens een bedrijfspand op maat. Daarin onderscheiden we ons.”

Kristof Leuridan.

A-ZES is een betrouwbare industriële bouwpartner die gespecialiseerd is in de bouw van een grote diversiteit aan industriegebouwen. Zowel opslagloodsen, productiehallen, magazijnen, kantoorgebouwen, winkels, als garages en carwashes, behoren tot de portfolio. Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever biedt het bedrijf een totaalpakket, inclusief infrastructuur en technieken. Tot de opdrachtgevers behoren zowel internationals als kmo’s, voornamelijk in de Benelux en Duitsland. De klant geniet een flexibele planning en korte doorlooptijd, dankzij de schaalgrootte van de ALTEZ GROUP, waar A-ZES deel van uitmaakt.

Meedenken met de klant staat bij A-ZES voorop. “Hoe complex de logistiek en/of het productieproces ook is, wij vinden de oplossing voor de perfecte behuizing. Wij hebben het complete bouwtraject in eigen hand, van ontwerp en stabiliteit, over productie van prefabbetonpanelen, staalconstructies en schrijnwerk tot en met montage en afwerking. Hoogwaardige kwaliteit is hierbij het credo. Onze sandwichpanelen zijn stuk voor stuk voorzien van solide, thermische isolatie. Dankzij het gebruik van de ingenieuze koudebrugvrije ankers wordt de isolatie optimaal benut. En dat betekent: lage energiekosten, met een direct terugverdieneffect voor onze opdrachtgever en zijn klanten. Hoge kwaliteit, voor een langetermijn rendement.”

Szamotulystraat 5, 8700 Tielt – Weg op Bree 125, 3670 Meeuwen
Tel.: 070-211 102, Fax: 051-259 998, info@altez.be, www.altez.be