Aannemingen Vanlerberghe – Boontje voor speciale rioleringswerken

Aannemingen Vanlerberghe slaagt er als rasecht familiebedrijf al 80 jaar met glans in om te overleven in nichemarkten van de bouwsector. Gewapend met een uitgebreid machinepark en ervaren personeel, etaleert de onderneming de inventiviteit om overheidsopdrachten op een zo rendabel mogelijke manier te realiseren.

Hendrik Vanlerberghe: “Wij zijn vooral gespecialiseerd in rioleringswerken aan de Belgische kust.”
Hendrik Vanlerberghe: “Wij zijn vooral gespecialiseerd in rioleringswerken aan de Belgische kust.”

Odiel Vanlerberghe stond in 1932 aan de wieg van het gelijknamige aannemingsbedrijf. Onder impuls van zijn zoon Ivan (1965) en kleinzoon Hendrik (2001) verlegde de onderneming almaar meer de focus op wegenis- en rioleringswerken voor openbare besturen.

Hendrik Vanlerberghe: “Wij zijn vooral gespecialiseerd in rioleringswerken aan de Belgische kust. De goede mix van een uitgebreid machinepark en ervaren medewerkers maakt het mogelijk om zoveel mogelijk in eigen beheer uit te voeren. Onze huidige vestiging op de bedrijvenzone II (sinds 2004) is een grote meerwaarde, al blijven we hopen dat de lokale en gewestelijke overheid zo snel mogelijk investeert in een volledige ring om de ontsluiting te optimaliseren.”

logo Vanlerberghe_rgb_110Steenbakkerijstraat 5 – 8600 Diksmuide – T 051 55 50 53 – aannemingen@vanlerberghe-bvba.be – www.vanlerberghe-bvba.be