AB-Consult – Persoonlijk fiscaal advies in mensentaal

Met onze 13 medewerkers en 2 zaakvoerders is AB-Consult een onafhankelijk accountantskantoor op maat van iedere zelfstandige ondernemer en kmo. AB-Consult begeleidt en adviseert Belgische ondernemingen en bestrijkt alle boekhoudkundige, financiële en fiscale domeinen die voor iedere ondernemer van belang zijn.

Isabelle Tant.

AB-Consult werd opgericht in 2004 en is een fusie van de kantoren van Bart Corthals en Isabelle Tant. In juli 2009 werd een verdere stap gezet om AB-Consult te reorganiseren, dit om de kwaliteit en de dienstverlening te garanderen. “We focussen vooral op accountancy en fiscaliteit. Onze klanten verwachten een correct boekhoudkundig, financieel en fiscaal advies van hoogstaande kwaliteit en op maat van de onderneming,” aldus Isabelle Tant. “Wij gaan de uitdaging graag aan om met een uitzonderlijk team ons doel te realiseren.”

Geen boetes wegens laattijdigheid

Een correcte boekhouding is een kwestie van teamwork. “Deze dient als basis om de ontwikkelingen en wijzigingen op de voet te volgen EN innoverende oplossingen te kunnen aanbieden. Het optimaliseren van de fiscaliteit vormt pas echt een uitdaging.”

“Voor onze klanten werken we met een forfaitair ereloon op jaarbasis. Daarbij engageren we ons dat steeds alle stukken tijdig ingediend worden. Dat we dit engagement waarmaken, blijkt uit onze positieve BTW en belastings controles.”

In de loop van 2005 en hernieuwd in 2008 en 2011 werd AB-Consult erkend als Adviesinstantie bij de Vlaamse Overheid. “Iedere ondernemer kan onder welbepaalde voorwaarden beroep doen op onze dienstverlening met een tegemoetkoming van 50% van de overheid via de kmo-portefeuille.”

Doelgroep

In het klantenbestand van AB-Consult zitten voornamelijk ondernemers uit Oost- en West-Vlaanderen en de rand van Brussel. “Dat gaat vooral om de kleine en middelgrote kmo’s, maar ook heel wat vrije beroepen zoals dokters, architecten, advocaten, thuisverplegers enzovoort. Ook bijberoepers zijn steeds welkom!,” aldus Isabelle Tant. Voor het indienen van stukken kunnen klanten steeds terecht in één van onze vijf bijkantoren en organiseren we waar kan een ophaalronde zodat klanten zich niet nodeloos moeten verplaatsen.”

Met Isabelle Tant aan het hoofd van AB-Consult staat correcte deontologische dienstverlening voorop en wordt ethiek hoog in het vaandel gedragen, wat resulteert in stabiliteit en betrouwbaarheid voor de ondernemers.

Marcel de Bisschopstraat 15 – 9300 Aalst – T 053 81 01 25 – info@ab-consult.bewww.ab-consult.be