Accountantskantoor Dejonckheere – “Vertrouwenspersoon voor alle accountancy en fiscaliteit”

Als regionaal accountantskantoor iedere cliënt maximale kwaliteit bieden: daarvoor staat Accountantskantoor Dejonckheere uit hartje Poperinge. Dit familiale kantoor richt zich vooral naar eenmanszaken en vennootschappen, voor wie het alle aspecten van boekhouding en fiscaliteit tot in de puntjes verzorgt.

Marc Dejonckheere en Nele De Bosscher: “Doordat ik het voorbereidende werk van ons team begeleid en alle dossiers afhandel, ken ik de specifieke aandachtspunten van al onze cliënten.”

Accountancy en Dejonckheere zijn twee handen op één buik. Het kantoor werd door Jules Dejonckheere opgericht in 1971 naar aanleiding van de invoering van de BTW, maar bood zijn cliënteel vanaf dag één een veel ruimere fiscale dienstverlening. Na zijn studies kwam Marc Dejonckheere in het kantoor en nam in 1991 de fakkel over van zijn vader.

Uitgebreide dossierkennis
“Anno 2012 staat ons bedrijf synoniem voor een team van zeven enthousiaste mensen, die al geruime tijd aan dit kantoor zijn verbonden,” stippen Marc Dejonckheere en echtgenote Nele De Bosscher aan. “Daardoor kennen alle medewerkers hun dossiers ook door en door.” Zaakvoerder Marc Dejonckheere, Licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen en accountant-belastingconsulent, verzorgt persoonlijk de supervisie over alle dossiers. “Doordat ik het voorbereidende werk van ons team begeleid en alle dossiers afhandel, ken ik de specifieke aandachtspunten van al onze cliënten. Die uitgebreide kennis en ervaring geven ons de mogelijkheid actief met de bedrijfsleiders mee te denken, zodat zij telkens de optimale beslissing kunnen nemen. Die adviesfunctie wordt oprecht gewaardeerd. Daarnaast vertolken we met plezier een begeleidende rol bij starters en overnames.”

Het kantoor staat bekend als een onderneming die kwaliteit hoog in het vaandel draagt en op een doeltreffende manier werkt. Die reputatie boezemt alle partijen vertrouwen in.

Opleidingen
Zeker voor eenmanszaken en KMO’s is Accountantskantoor Dejonckheere de uitgelezen partner. “Wij zijn uitstekend vertrouwd met die nichemarkt en volgen regelmatig opleidingen en seminaries om op de hoogte te blijven van de voortdurend bewegende wetgeving. Zo zijn we in staat om onze klanten meteen op de hoogte te brengen van wijzigingen en optimale kwaliteit te blijven leveren. De komende jaren willen we ons op dezelfde manier profileren. Exponentieel groeien is niet aan ons besteed, net omdat we de grondige kennis en de supervisie over alle dossiers willen blijven behouden. Maar voortschrijdende efficiëntie en automatisering laten toe om geleidelijk nieuwe klantendossiers te integreren.”

Pottestraat 16 – 8970 Poperinge – T 057 33 46 09 – info@kantoordejonckheere.bewww.kantoordejonckheere.be