Algemene Onderneming D’Heer bvba – Van grond- en rioleringswerken tot (zwem)vijver- en omgevingswerken

Algemene onderneming D’Heer uit Zele is gespecialiseerd in funderings-, grond-, wegenis- en rioleringswerken en de aanleg en onderhoud van vijvers en zwemvijvers. Opgericht in 1995 door Kris D’Heer en Marquita Fruythof, groeide de onderneming uit tot een dynamisch bedrijf met 20 werknemers.

Kleine en grote bouwwerken op fabrieken

Kris D’Heer en Marquita Fruythof.

Het VCA-gecertificeerde D’Heer verzorgt kleine en grote bouwwerken op fabrieken. “Dringende rioleringswerken, funderings-, grond- en wegeniswerken,… We nemen het allemaal voor onze rekening,” zegt zaakvoerder Marquita Fruythof. “Onder onze klanten tellen we zowel particulieren, bedrijven, openbare besturen als aannemers voor wie we als onderaannemer optreden. We spitsen ons voornamelijk toe op dringende werkzaamheden. In overleg met de klant zoeken we steeds naar een snelle en degelijke oplossing tegen een correcte prijs.”

Vijver- en tuinaanleg

Ook voor aanleg en onderhoud van vijvers, zwemvijvers en tuinen kunt u terecht bij D’Heer. “We ruimen vijvers, plaatsen oeverversterking met planten, tropisch hardhout,… We leggen ook ecologische zwemvijvers aan, volledig ingepast in de omgeving. Ze bieden hetzelfde genot als een zwembad. We nemen, indien gewenst, ook de omliggende tuin voor onze rekening.”

Oog voor recyclage

“Op de site in Zele leggen we ons vooral toe op het zelf verwerken van grondoverschotten. Recyclage is voor ons de toekomst, onder meer via ons net opgerichte tweede bedrijf Zeerec, wat staat voor Zeelse recyclage. Op die manier kunnen we de grond- en bouwafvalstromen in eigen beheer verwerken. Dat is ook voor onze klanten een pluspunt,” vervolgt Marquita Fruythof.

Meedenken met de klant

D’heer denkt mee met de klant en wil daarbij niet per se het onderste uit de kan halen. “Er zijn bedrijven op de markt die momenteel woekerprijzen durven vragen omdat de klant onwetend is. Bij ons is dat niet het geval. Bestaat er een afdoende en gunstig geprijsde oplossing voor een probleem, dan zullen we dat altijd voorstellen. Er heerst nog altijd de gedachte dat milieuzaken ofwel veel geld kosten, ofwel dat de voorgestelde oplossing niet de goeie is. Dat is lang niet altijd het geval.”

“Wij spelen constant open kaart met onze klanten. De technieken zijn beschikbaar. Het is aan ons om de klant hierover te informeren en – eenmaal de techniek gekozen – die volgens de regels van de kunst uit te voeren. We streven naar een langetermijnrelatie met onze klanten. Het feit dat we oplossingsgericht met hen meedenken, is daarvoor de beste garantie,” besluit Marquita Fruythof.

Gentsesteenweg 307a, 9240 Zele
Tel.: 052-44 64 49, Fax: 052-44 77 72, info@dheer.be, www.dheer.be