Algemene onderneming D’Heer – Eerlijke kwaliteit in grond-, wegenis- en rioleringswerken

Funderings-, grond-, wegenis- en rioleringswerken: dé specialiteit van Algemene onderneming D’Heer. Zakelijke klanten, particulieren en openbare besturen vonden al de weg naar D’Heer. U ook?

Kris D’Heer en Marquita Fruythof richtten in 1995 een eigen bedrijf op dat uitgroeide tot een referentie binnen de sector. D’Heer telt intussen 25 medewerkers, een bewijs van de dynamiek van dit VCA-gecertificeerde bedrijf.

foto VM43-128 D'Heer_DSC_7021_lowGoed overleg
Waarvoor kunt u terecht bij D’Heer? “Dringende rioleringswerken, funderings-, grond- en wegeniswerken…,” zegt zaakvoerder Marquita Fruythof. “Klanten zijn zowel particulieren, aannemers voor wie we als onderaannemer optreden en openbare besturen.” D’Heer spitst zich toe op een goed overleg met de klant. Logisch, u mikt toch zelf graag op een snelle en degelijke oplossing tegen een correcte prijs?

foto VM43-128 D'Heer_DSC_7002_lowDe juiste oplossing
De duurste oplossing is niet altijd de meest geschikte. D’Heer speelt altijd open kaart: “De technieken zijn beschikbaar. Wij informeren de klant over de diverse mogelijkheden en zodra een bepaalde techniek gekozen is, voeren wij die uit volgens de regels van de kunst. We streven naar een langetermijnrelatie met onze klanten. Oplossingsgericht met de klant meedenken is daarvoor de beste garantie,” besluit Marquita Fruythof.

foto VM43-128 D'Heer_DSC_6994_lowTrouwe medewerkers
Een extra troef van D’Heer vormen de trouwe medewerkers. “De klant komen bij ons in aanraking met trouwe en goed opgeleide mensen,” zegt Marquita Fruythof. “Onze medewerkers hebben een ruime ervaring en kunnen beschikken over een groot machinepark. Dit alles zorgt voor een goede kwaliteit van de uitgevoerde werken.”

foto VM43-128 D'Heer_DSC_6986_lowVier pijlers
Kris D’Heer, die de operationele coördinatie voor zijn rekening neemt, en Marquita Fruythof, van opleiding milieucoördinator, leiden Algemene onderneming D’Heer vanuit een sterk geloof in de waarden eerlijkheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en efficiëntie. Het zijn vier pijlers die de continuïteit en toekomst van het bedrijf ondersteunen. “We streven ernaar om een onderneming te zijn waar de harmonie tussen klanten, producten en mensen centraal staat,” aldus Marquita Fruythof.

logo D'Heer_rgb_110Gentsesteenweg 307a – 9240 Zele – T 052 44 64 49 – info@dheer.bewww.dheer.be