Gaby – Alle renovatie- werken onder één dak

Verbouwingswerken tot in de puntjes voorbereiden en strikt uitvoeren: dat is al decennialang de grote sterkte van Gaby. De aannemer uit Ronse bouwde bij een hoofdzakelijk particulier publiek een oerdegelijke reputatie op en verlost iedere klant van alle kopzorgen.

Luc Ternoot.
Luc Ternoot.

Terwijl veel bedrijven kiezen voor specialisatie, zijn jullie net groot geworden door de combinatie van diverse niches uit de bouwmarkt. Hoe slaagt Gaby daarin?
Zaakvoerder Luc Ternoot: “We zijn stelselmatig zo geëvolueerd. Dit bedrijf was destijds gestart als een kachelhandel,
maar naarmate de jaren vorderden en op vraag van de klanten hebben we de dienstverlening gevoelig uitgebreid. Omdat wij alles met eigen mensen uitvoeren, hoeft de klant niet te wachten tot een onderaannemer of andere aannemer zin heeft om aan de slag te gaan.”

Vanwaar de focus op renovatiewerken?
“Wij houden van werk dat een uitdaging en een sterke service inhoudt. Gaby behartigt ook nieuwbouwwerken, maar daarbij voer je enkel het plan van de architect uit. Onze grote meerwaarde ligt net in het probleemoplossend denken en handelen. Daarom gaan we er ook prat op kleine herstellingen snel op te lossen.”

gaby02_lowHoe belangrijk is het om als centraal aanspreekpunt te kunnen fungeren?
“Het is vooral een pluspunt voor een klant te kunnen samenwerken met een partner die een totaaloplossing aanbiedt. Wij verzorgen alles: van de fundering tot de afwerking, van de kelder tot de nok van het dak. Voor elk van onze afdelingen werken we met eigen gespecialiseerde teams. Bovendien maken we de klant ook wegwijs in de wereld van energiezuinige technieken. Dat doen we onder meer in onze showroom van 600 m², die een uitstekende bloemlezing geeft over de diversiteit van onze mogelijkheden.”

Fiche

  • Oprichting: 1958, door Gaby Ternoot. In 1996 werd hij opgevolgd door zijn zoon Luc. Intussen bereidt ook de derde generatie zich voor om op termijn de fakkel over te nemen.
  • Activiteiten: verwarming, sanitair, elektriciteit, keukens, dakwerken, bouwwerken en schrijnwerk. Iedere afdeling beschikt over een apart atelier en specifieke vakmensen.
  • Enkele aanvullende diensten: inrichting van opslagplaatsen voor brandstof; plaatsing van waterzuiveringssystemen; ontmantelen van (lekkende) mazouttanks; totaalinrichting van badkamers, keukens en dressings.
  • Locatie: Gaby is sinds 2000 gevestigd op de huidige site en bleef altijd in Ronse.

 

logo mail_2Napoléon Annicqstraat 44 – 9600 Ronse – T 055 21 28 70 – info@gaby-nv.bewww.gaby-nv.be