ALTEZ GROUP – divisie A-ZES Industrial Buildings, bouwen in vertrouwen

ALTEZ GROUP – divisie A-ZES Industrial Buildings is een betrouwbare en solide industriële bouwpartner, gespecialiseerd in de bouw van industriegebouwen: opslagloodsen, productiehallen, magazijnen, kantoorgebouwen, winkels, garages, carwashes behoren tot de specialiteiten. 

Altez Tielt
ALTEZ Tielt.

‘Bij elk project wordt er door het projectteam meegedacht met de klant’, vertelt Geert Perneel, Sales Manager bij Altez Group. Voor ALTEZ GROUP bestaat een bedrijfsgebouw niet louter uit vier muren, maar is het een onderdeel van de productie of het gehele bedrijfsconcept. ‘Samen met de klant ontwikkelen wij de ideale oplossing voor iedere concrete situatie. Innovatieve ideeën van opdrachtgevers stimuleren ons om onze ervaring creatief te gebruiken en zo een uniek ontwerp te bedenken’, gaat Geert verder. De combinatie van verschillende moderne materialen zorgt daarbij voor ongeziene concepten. Een originele uitstraling en een niet alledaagse bouwstijl zijn dus wel degelijk mogelijk binnen de systeembouw.

Altez West
ALTEZ West.

De ALTEZ GROUP gebouwen zijn steeds aangepast aan hun omgeving. De huidige normeringen worden nageleefd en de recentste technieken gebruikt. ALTEZ GROUPhoudt hierbij rekening met de bouwvoorschriften, de persoonlijke smaak van de bouwheer en het vooropgestelde budget.

‘Wij hebben het volledige bouwtraject in eigen handen, van ontwerp en stabiliteit, over productie van prefab betonpanelen, staalconstructies en schrijnwerk tot en met montage en afwerking, en dit alles onder hoge kwaliteitseisen’, besluit Geert Perneel.

Altez Wetteren
AHEADIT in Wetteren.

ALTEZ GROUP is op vandaag een volwaardige bouwpartner die actief is in verschillende sectoren van de prefab bouwwereld. Iedere divisie binnen de groep heeft zijn specialiteit: A-ZES voor Industriebouw, AGRINBO-GEERKENS voor agrarische bouw en GEERKENS-HIPPICO voor de hippische bouw en inrichting. Innovatie en diversificatie staan centraal bij al de activiteiten. ALTEZ GROUP telt een 400-tal gemotiveerde werknemers en realiseerde in 2011 een omzet van 90 miljoen euro. De Group is actief in België, Nederland, Groothertogdom Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.