Atri-Services – “De brug tussen IT en uw bedrijfsvoering”

Een doeltreffend, goed functionerend IT-systeem is voor elk bedrijf van goudwaarde, en dat geldt ook voor specialisten die dat realiseren. Atri-Services is zo een ervaren expert, die uw complete IT-verhaal feilloos in handen neemt, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness.

Peter Maes en Piet Handekyn.

Opgericht in 2004 fungeert Atri-Services voor kmo’s en multinationals als interne en externe IT-medewerker. “Zowel kmo’s zonder interne IT-mensen als grotere bedrijven die een IT-project willen uitrollen, zijn bij ons aan het juiste adres,” beklemtoont zaakvoerder Piet Handekyn. “Netwerkinfrastructuren opzetten en onderhouden, is daarbij zeer belangrijk, maar staat niet op zichzelf. We begeleiden ook de software-implementatie. Steeds meer bedrijven beschikken immers over ERP- of EDI-systemen en hebben behoefte aan deskundige ondersteuning bij de concretisering ervan. Onze brugfunctie tussen hard- en software enerzijds en de bedrijfsvoering anderzijds is cruciaal.”

Alarm – Analyse – Actie

Atri of A³ staat voor de drie A’s die cruciaal zijn in de dienstverlening van Atri-Services: Alarm, Analyse en Actie. “Wanneer er zich een alarmsituatie voordoet op een netwerkinfrastructuur, moet in eerste instantie het probleem geanalyseerd worden, waarna we actie ondernemen. Maar onze hoofdtaak is voorkomen dat er een acuut alarm weerklinkt. Daarom handelen we altijd proactief. Via onze dienstverlening ‘Atrimon’ capteren we dagelijks 1,8 miljoen waarden, zoals servertemperaturen, schijfcapaciteiten, enzovoort, maar ook kritische functionele waarden uit de ERP-pakketten van klanten die dienen gemonitord te worden. Daardoor kunnen we anticiperen op mogelijke probleemsituaties of de problemen aanpakken voor ze echt acuut worden. Doet er zich toch een probleem voor, dan behandelt onze operationele helpdesk dit binnen de kortste keren,” verzekert Piet Handekyn.

“Onafhankelijkheid garandeert juiste oplossing”

“We vertrekken bij elke klant altijd van de businessbehoeften,” zegt medezaakvoerder Peter Maes. “Al onze activiteiten kaderen volledig in de functionele vraag waar de klant mee zit. Veel collega’s zijn gebonden aan contracten met bepaalde leveranciers, maar dat is bij ons niet het geval. Wij zijn volledig onafhankelijk, waardoor we voor elke vraag de gepaste oplossing kunnen voorstellen. Daarnaast is luisteren en actieve feedback geven aan en krijgen van de klant minstens even belangrijk.”

Mariakerksesteenweg 86, 9031 Drongen
Tel.: 0486-50 19 61, Fax: 09-351 93 91
info@atri.be, www.atri.be