Bedrijvencentrum De Bock – Filevrije uitvalsbasis met flexibiliteit

Bedrijvencentrum De Bock ligt in de luwte van de Waaslandhaven. Wordt u een van de huurders van de nieuw te ontwikkelen Zone B?

Ludo Van Eynde: “Wij werken ‘lean & mean’ en overladen de huurders niet met kosten.”
Ludo Van Eynde: “Wij werken ‘lean & mean’ en overladen de huurders niet met kosten.”

Bedrijvencentrum De Bock biedt bedrijfsunits van 85 tot 1000 m² aan. “Met een focus op loodsen, in mindere mate kantoren,” zegt Ludo Van Eynde, zaakvoerder van Agro-Invé, het bedrijf achter het bedrijvencentrum. “De sterkte is een filevrije locatie nabij de Waaslandhaven en de N49/E34. Bovendien geldt ‘easy in, easy out’: afspraken voor enkele maanden of voor één jaar zijn mogelijk.”

Voor wie?
Bedrijvencentrum De Bock is een thuis voor starters, groeiende bedrijven en ‘multisite’-bedrijven. “Wij nemen een aantal taken voor onze rekening, zoals onderhoud, brandveiligheid, terreinbewaking met badgecontrole, nachtbewaking en straks ook camerabewaking,” somt Ludo Van Eynde op. “Bedrijven kunnen zich zo op hun corebusiness richten.” Die bijkomende diensten zijn transparant en bescheiden: “Wij werken ‘lean & mean’ en overladen de huurders niet met kosten.”

Zone B in ontwikkeling
Bedrijvencentrum De Bock bestaat uit drie zones: A, B en C. Zone B wordt de komende tijd ontwikkeld. Met de goede ligging, veel parkeergelegenheid voor medewerkers of klanten en de mogelijkheid tot buitenopslag is het zaak er voldoende snel bij te zijn …

Advertenties Bedrijvencentrum De BockKieldrechtsebaan 51 – 9130 Beveren-Verrebroek – T 03 735 04 10 – info@agro-inve.bewww.bedrijvencentrumdebock.be