Beeuwsaert Construct – “Doordacht in bedrijfsgebouwen”

Van ruwbouw tot zorgvuldig afgewerkte industrie- en agrarische gebouwen: Beeuwsaert Construct verzorgt het van a tot z. De specialist uit Ledegem realiseerde in nog geen tien jaar tijd een opmerkelijke groei en imponeert door een persoonlijke no-nonsenseaanpak.

DSC_9534_lowHoe zijn jullie activiteiten het voorbije decennium geëvolueerd?
Jeroen en Didier Beeuwsaert: “Waar de balans tussen agrarische en industriegebouwen vroeger perfect in evenwicht was, vertegenwoordigt industriebouw nu 70% van onze omzet. In de agrarische sector blijft onze omzet op peil maar in de industriebouw kenden wij de grootste groei, die zorgde voor een verzevenvoudiging van onze omzet in negen jaar. Wij kunnen in industriebouw zowel standaard als complexe constructies aan. De structuur van onze onderneming en de vakkennis van ons team laten toe om dergelijke uitdagende projecten uiterst professioneel af te werken. Duiken er toch problemen op, dan pakken we die meteen aan.”

DSC_8140_lowHoe slaagden jullie erin om op negen jaar de omzet te verzevenvoudigen?
“Groeien op zich was en is nooit een doel, maar het gevolg van de kwaliteit van onze dienstverlening. Dat moet ook zo blijven. Zelfs met de huidige grootte zijn we in staat om de meest uiteenlopende projecten, van klein tot groot, optimaal te verzorgen. In principe tekenen wij met eigen mensen verantwoordelijk voor funderingen, ruwbouw en casco, en staan onze onderaannemers in voor een punctuele afwerking. Daarnaast maken we er een erezaak van als zaakvoerders zelf regelmatig met de bouwheer of architect te overleggen, waardoor we altijd in staat zijn om kort op de bal te spelen.”

Fiche

  • Oprichting: 2004.
  • Familiale achtergrond: Jeroen en Didier Beeuwsaert zijn achterneven. Jeroen is vooral gespecialiseerd in industriebouw, Didier legt zich toe op agrarische bouw.
  • Producten: bedrijfsgebouwen: gespecialiseerd in zowel industriële als agrarische gebouwen.
  • Betrouwbaar: het bedrijf beschikt over een eigen, uitgebreide tekendienst, een modern productieapparaat en ervaren bouwploegen.
  • Vestigingen: sinds drie jaar heeft het bedrijf met Constructions Jean Simon in Mariembourg ook een Waalse poot. Alle activiteiten worden aangestuurd vanuit Ledegem.

logo Beeuwsaert Construct_rgb_lowNijverheidslaan 3 – 8880 Ledegem – T 056 43 18 43 – info@beeuwsaert-construct.bewww.beeuwsaert-construct.be