Biovita – “Wij verzorgen uw gezondheid”

Met een breed assortiment aan kwalitatieve voedingssupplementen en verzorgingsproducten, verrijkt Biovita sinds eind de jaren 70 het Ieperse ondernemerslandschap. Voor natuurwinkels en apotheken ontpopt het bedrijf van bestuurder Raf Dejonckheere zich tot de gedroomde totaalleverancier.

foto VM43-16 Biovita_PURASANA_BIO GAMMA_low“Van alle merken in ons gamma, treden wij op als exclusief distributeur. Al onze voedingssupplementen zijn vervaardigd op basis van planten en bevatten een schat aan mineralen, vitaminen en andere essentiële bouwstoffen voor het lichaam. Het bekende merk Biover is onze topper, al scoren we ook uitstekend met 30 andere labels en ons huismerk Purasana. Via gericht advies helpen onze sales mensen en herboristen iedere klant bij het samenstellen van een geschikt assortiment, op maat van de winkel.”

Daarnaast kunnen klanten bij Biovita terecht voor acht hoogwaardige lijnen in verzorgingsproducten en natuurlijke cosmetica. “Verder verwennen wij de markt met essentiële oliën, wellnessproducten, ecologische onderhoudsproducten en geschenkartikelen op basis van halfedelstenen. Wij maken er een erezaak van iedere klant regelmatig te bezoeken en via snelle leveringen en een accurate administratieve afhandeling, positieve langetermijnrelaties op te bouwen. Graag stellen wij onze klanten promotiemateriaal ter beschikking, zodat de verkoop in hun winkelpunt een continue stimulans krijgt.”

LogBIOVITApan2Oostkaai 60 – 8900 Ieper – T 057-200 675 – info@biovita.be – www.biovita.be