BMW concessie Peter Daeninck ontvangt genodigden van Vlaanderen Manager

Dinsdag 21 juni 2011 werd de nieuwe editie van Vlaanderen Manager gelanceerd in de showroom van de BMW concessie Peter Daeninck in Oudenaarde. De aanwezigen op de Manager Launch luisterden naar het welkomstwoord van Nancy Gryson en mevrouw Cathérine Daeninck-Verdonck.

Daarna werd het eerste exemplaar officieel overhandigd aan de afgevaardigde van de firma Isure. Ook burgemeester Marnic De Meulemeester van Oudenaarde ontving het nieuwe magazine. Onze winnares van de Manager on Wheels wedstrijd uitte de tevredenheid over haar driving-experience. Je kan niet elke dag zeggen dat je met privé-chauffeur wordt opgehaald met de exclusieve BMW 6 reeks cabrio!

Vervolgens werd de nadruk gelegd op het netwerken. De reacties waren positief, de aanwezigheidslijsten waren de leidraad en onze account managers stelden spontaan managers aan elkaar voor. Ook de vele BMW-modellen werden uitvoerig bekeken en getest, zo ook de pralines van de firma Pralibel. Als klap op de vuurpijl kreeg iedereen in de Manager-giftbag heel wat lekkers mee naar huis! Brouwerij Van Honsebrouck zorgde voor een mooi kistje met Kasteelbier, Delino gaf een flesje vinaigrette cadeau, Confiserie Geldhof introduceerde haar nieuwe dessertsaus gemaakt van de gekende Cuberdons (rode neus snoepjes), en de REO veiling trakteerde iedereen op een bakje aardbeien!
[nggallery id=108]

Mevr. Ann Vanhauwaert van Riant Building Projects, was onze gelukkige winnares van de privé chauffeur voor een avond. Ze werd opgehaald voor een exclusieve rit met de nieuwe BMW 6 reeks cabrio, en getuigde over haar rij-ervaring.
Mevr. Ann Vanhauwaert: “Het was aangenaam rijden met deze BMW 6 cabrio. Ik had me geïnformeerd via google en de verwachtingen lagen hoog. Ze werden volledig ingelost. Alleen maar positieve kritiek. Het acceleratievermogen was opvallend, en ondanks de snelheid weinig last van wind met het dak open. Ook het interieur zorgt voor een luxe-gevoel. De BMW 6 cabrio is een prachtige wagen die echt wel de aandacht trekt!
Peter Daeninck (BMW concessie),
Westerring 27 (N60),
9700 Oudenaarde
Tel.: 055 30 70 80
info@daeninck.net.bmw.be
www.daeninck.bmw.be