Bouwbedrijf Van Der Kinderen – Van alle bouwmarkten thuis

Meer dan een eeuw ervaring in de bouw: de ondernemingen die op zoveel knowhow kunnen terugvallen, zijn niet zo dikgezaaid. Bouwbedrijf Van Der Kinderen behoort wel tot die happy few. Kris Claessens, echtgenote Krista Houttequiet en 25 medewerkers verrassen met hun brede mogelijkheden, die via een persoonlijke aanpak in de markt worden gezet.

ALGEMEEN DIRECTEUR KRIS CLAESSENS VAN BOUWBEDRIJF VANDERKINDEREN
Kris Claessens: “De sterke afwerkingsgraad is waarin wij ons telkens weer onderscheiden.”

“Dit is een 100 % familiaal bedrijf met VCA-certificaat, waarin wij een heel gediversifieerd pakket aanbieden. Onze expertise leven wij uit in zowel appartements- als utiliteitsbouw, bedrijfsgebouwen met hoge toegevoegde waarde, betonconstructies in de haven van Antwerpen en de bouw en renovatie van villa’s en woningen. De sterke afwerkingsgraad is waarin wij ons telkens weer onderscheiden. Net door die breedte van ons aanbod kunnen wij de continuïteit van onze service garanderen. Onze centrale ligging maakt het mogelijk om in heel Vlaanderen projecten uit te voeren.”

Kris Claessens gaat er prat op persoonlijk heel korte communicatielijnen met zijn klanten te onderhouden. “Zo kunnen wij ook uitgaan tot een snellere en correcte praktische uitvoering. Dezelfde nauwe band onderhouden wij met onze onderaannemers. Die collegialiteit draag ik hoog in het vaandel, vandaar ook mijn enthousiaste engagement voor de Confederatie Bouw.”

logo Van De KinderenKruibekestraat 130 – 9150 Bazel – T 03 740 05 00 – vdk@vanderkinderen.be – www.vanderkinderen.be