Campro – Scherpstellen op beveiliging

Sam Lietaert.
Sam Lietaert.

Campro begon in 2004 als specialist in camerabeveiliging. Sindsdien omvat het aanbod ook complementaire oplossingen voor een complete beveiliging. De onderneming kan inmiddels mooie referenties voorleggen in de zorg- en andere sectoren.

Hoe kwam de onderneming Campro tot stand?
Sam Lietaert: “Na mijn studies TEW en Communication Technology richtte ik Campro op als eenmansbedrijf in 2004. Drie jaar van gestage groei later vormde ik de onderneming om tot vennootschap met administratieve, technische en sales medewerkers. Vandaag zijn we actief in uiteenlopende sectoren: apotheken, juweliers, kleinhandel, tankstations, sportclubs, bedrijfssites, scholen enz. In de zorgsector realiseerden we mooie beveiligingsprojecten voor OLV Aalst (Aalst-Ninove-Asse) en de Jessa Ziekenhuisgroep Hasselt.”

Legt Campro zich volledig toe op digitale camerabewaking?
“De voorbije jaren breidden we ons aanbod uit met toegangscontrole, parlofonie-videofonie, draadloze alarm- en brandcentrales, wifi-oplossingen, mistgeneratoren en tijdsregistratie. Vanuit onze expertise kunnen we elke klant gericht adviseren en begeleiden bij zijn keuze van de meest geschikte oplossing. Gepersonaliseerd, efficiënt en makkelijk uit te breiden.”

Waar maakt Campro het verschil?
“Wij bouwen zelf onze servers, wat inhoudt dat onze systemen uiterst flexibel zijn (bijv. met een opslagcapaciteit van enkele dagen tot meerdere maanden). Een beveiligingsproject kan beginnen met één enkele camera voor een specifieke behoefte, om vervolgens stelselmatig uit te groeien tot een compleet systeem met wel honderden camera’s en aanvullende uitrusting. Onze efficiëntie is dan weer het gevolg van onze jarenlange ervaring en de kwaliteit van onze producten. Zo kunnen we onze oplossingen bijvoorbeeld integreren in de bestaande systemen van de klant. De goede prijs-kwaliteitverhouding en de opvolging na de installatie maken het verhaal rond. Dit alles vertaalt zich in een grote klantentevredenheid en -trouw.”

FICHE

  • Activiteiten: digitale camerabewaking, toegangscontrole, parlofonie-videofonie, draadloze alarm- en brandcentrales, wifi-oplossingen, mistgeneratoren en tijdsregistratie.
  • Sectoren: zorginstellingen (OLV Aalst, Jessa Hasselt), apotheken, sportclubs (KV Oostende, SV Zulte-Waregem, BC Gentson), juweliers, kleinhandel, tankstations, bedrijfssites (Unilin, 2XL), scholen enzovoort.
  • Aanpak: efficiënt, flexibel, goede opvolging.

logo Campro_rgb_low

Merendreesesteenweg 24 – 9031 Drongen – T 09 227 94 87, T 050 41 48 67, T 056 96 69 09
info@campro.bewww.campro-be