Cloet gebr. – Het volle pond voor uw grond

Grondstabilisatie, grond- en afbraakwerken zijn bij Cloet gebr. nv uit Pittem in goede handen. Het familiebedrijf investeert voortdurend in modern materieel, waardoor het mogelijk wordt heel soepel op dringende vragen in te spelen.

Diederik Cloet: “Wij maken het verschil door een jong en modern machinepark.”

Cloet gebr. nv begon in 1963 als loonwerkbedrijf voor de landbouw, maar evolueerde snel naar een specialist in grond- en afbraakwerken. “Wij maken het verschil door een jong en modern machinepark, dat uitgerust is met de meest recente 3D-GPS-sturing en laserapparatuur,” getuigt Diederik Cloet. “Binnenkort investeren we ook in een nieuwe machine voor fijnnivelleringswerk met totaal station en op middellange termijn is het de bedoeling een betoncentrale voor mager beton en stabilisé te bouwen. Op die manier kunnen we de restproducten van onze breekwerf met een capaciteit van 30.000 ton per jaar, heel verantwoord recycleren.”

Sinds 1998 specialiseert het bedrijf zich in grondstabilisatiewerken. “Wij leggen ons intens toe op deze groeiende markt, die ons ook naar werven in Nederland, Frankrijk en Duitsland brengt. Dankzij onze flexibiliteit kunnen we heel snel inspelen op dringende vragen. De vier stockagesilo’s waarover we sinds september beschikken, geven ons op dat vlak nog meer mogelijkheden.”

Lichterveldestraat 15 – 8740 Pittem
T 051 74 43 79 – info@cloet.be – www.cloet.be